.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Защо .. ?

Град
    На слънцето :>

Защо .. ?

Защо късате с дадено гадже ? Тъп въпрос , да , но имало ли е случай да не късате просто защото химията не ви се получава ? Да кажем /за момчета/ защото не ви е пуснала ? Или /за момичета/ защото е имал друга ?

Споделете

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ами аз веднъж скъсах с гаджето си поради много тъпа причина (но за мен не чак толкова ) . Просто най-добрата ми приятелка беше влюбена в него и аз не можех да и причиня да ни гледа заедно .. Просто беше ми много гадно,че трябва да избирам,но реших,че така ще бъде най-добре.Не мога да кажа,че не съм го обичала достатъчно ..просто и аз съм била на мястото на приятелката ми веднъж и хич не ми беше приятно ии за това и не исках да го причинявам на който и да билО.!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Ами аз веднъж скъсах с гаджето си поради много тъпа причина (но за мен не чак толкова ) . Просто най-добрата ми приятелка беше влюбена в него и аз не можех да и причиня да ни гледа заедно .. Просто беше ми много гадно,че трябва да избирам,но реших,че така ще бъде най-добре.Не мога да кажа,че не съм го обичала достатъчно ..просто и аз съм била на мястото на приятелката ми веднъж и хич не ми беше приятно ии за това и не исках да го причинявам на който и да билО.!!
    много благородно евала

Просто не беше за мен

white sensation

Фен
    Град
    София
    То като не става... има ли смисъл да се опитва
    Казваме си "Чао" и може би се виждаме, а в повечето случай не

Защото просто усещах, че не е за мен .. Не се получаваше, нямахме общи теми за разговор .. С две думи .. абе не беше за мен
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Еми и случаи, в които просто не издържаш. Смисъл с един скъсах, не защото не го обичах, а защото не издържах непрестанната му ревност. Беше много тъпо хем ме ревнува и нямам право да говоря с никого, и хем възможно най-рядко ми обръща внимания. И накрая просто казах край, дойде ми до гуша от него и тка. Има много и различни причини, които да нямат много общо с чувствата.
    I know I should stop believing ... !

Голям фен
    хм ... най-често след 3 дни заедно и пеперудите срират да ми пъркат в коремчето .. и .. :х

ми с предишното ми гадже скъсахме защото просто беше прекалено недорасъ ли незнаеше какво иска и не ми се занимаваше да го чакам да разбере

попринцип за глупости но щом сме решили да се разделим е имало причини...много рядко е било нещо по сериозно..повечето или от ревност или не се е получавало
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Просто не ни беше писано да бъдем заедно, а и той каза, че вече няма чувства към мен.....

Защото се опитваше да ми потъпка достойнството... Въпреки че много го обичах,го оставих
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Аз съм слагал край заради болезнена ревност, както и когато се загуби тръпката в мен...

Град
    Ямбол
    99 % от случеите съм ги късала, защото нямаше вече химия. Бързо си омръзвахме. Не съм имала екстремни ситуации (изневери и прочие)

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Защо да е тъп въпроса? : )) Според мен даже е много хубав : )
    Като бях малка обикновенно първата по-сериозна караница беше последвана от късане Сега нещата се промениха (не че съм голяма ) ...Просто винаги търся компромисен вариант,опитвам се да изгладя нещата или обсъждаме и разговаряме по проблема : ))
    Причините,поради които мога да скъсам някого,са доста:не съм готова за връзка;не искам да поемам риск с даден човек;той/аз заминава/м за някъде;изневяеа..ъъъ тия се сетих..Обаче искам да обобщя,че за мен край на една връзка е много сериозно нещо...и гледам да го избягвам.. Е,понякога се налага..

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Защото просто усещах, че не е за мен .. Не се получаваше, нямахме общи теми за разговор .. С две думи .. абе не беше за мен
    +1
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    ебати душичката си ти

Град
    Стара Загора
    хахахах начетох се на глупости
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си