- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Confused!
Може би е поредната тъпа тема или поне така ще ви се стори, но за мен наистина има значение, тъй че моля без гаври. От почти 2 месеца и си падам по едно момче. В началото всичко вървеше супер - говорехме си,пишехме си по скайп,закачахме се,той ми пращаше "мечки" по скайп по собствено усмотрение. После изведнъж нещо се промени,вероятно защото му се озъбих няколко пъти,когато той пускаше тъпи шегички,а аз бях в кофти настроение. Отдалечихме се. Този петък реших да му призная за чувствата си и понеже бях несигурна му изпратих смс,че искам да говорим. Той дойде при мен през голямото междучасие и ме пита. Аз му казах "Ами просто исках да ти кажа,че от известно време ти се кефя,смисъл падам си по теб." Той ме погледна хмм разбиращо и ме гушна. Какво би могло да значи това и какво да правя от тук нататък.![]()
п.с. Всичко започна на Хелоуин, когато имаше парти в училището ми. По едно време останахме само двамата да лежим на поляната пред главната сграда и тогава пуснаха I Don't Wanna Miss a Thing.
Мерси предварително.![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...