.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Ако може съвет?

Здравейте
    моята история е следната...
    -запознах се с едно момиче и след 1-2 седмици тръгнахме...ама не са минали и 3-4 дена от както тръгнахме и тя все заета..в петъка не и било добре след тренировки и се прибра...вчера тренира...ходи на РД за малко...днес съзтезание..празнуване....ам и извиняваите ама да сте тръгнали преди седмица и вече 3 дена да не намира и 1 час на вас тва на кво ви мяза?Аз съм хлътнал по нея но се чудя дали да продължавам щот аз мн сериозно се отнасям...но изглежда тя не е на същата вълна

какъв е вашия съвет ?да продължавам да я търся или ?

не няма смисъл според мен ...щом не ти обръща внимание значи не те заслужава

То това вашето е някво формално "ходене"
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

толкова пъти си я търсил и тя все е заета...по-добре не я търси вече ако тя не се сети за теб 1-2 дни не е за теб..а ако се обади откажи и няколко пъти кажи и че си зает и нямаш време за да може да види какво е чувството
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Град
    Ямбол
    Причини много.
    1. Може да е по-стеснителна и да се страхува все още. Все пак скоро сте тръгнали.
    2. Да е тръгнала с теб просто ей така без да е имало чувства преди това ... (сам си прави извода дали имате шанс заедно) ...
    3. Наистина е зает човек. (съмнявам се малко обаче)

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от maLchy
    толкова пъти си я търсил и тя все е заета...по-добре не я търси вече ако тя не се сети за теб 1-2 дни не е за теб..а ако се обади откажи и няколко пъти кажи и че си зает и нямаш време за да може да види какво е чувството
    +2

Град
    somewhere over the rainbow
    Оу,скъпи...Толкова си далече от хлътването,колкото аз от Южна Америка.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    значи си в Южна Америка как е там :P

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от maLchy
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от hanovete
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    значи си в Южна Америка как е там :P
    Аххххах...Къци!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    бах му майката, ходене от 3 дена и никво време за тебе, на кво прилича тва... тая 100% е няква уроспия да знаеш... ако е и на 13 може и надута да е...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

тръгнала е от съжаление с тебе !

white sensation

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    То това вашето е някво формално "ходене"
    Както винаги на 100 % съгласен

Ми изясни какви са нейните намерения и какви са твоите.
    Аз пък поддържам такава връзка - на 3ти декември тръгнахме, а сме се виждали 3-4 пъти, ама кво да се прави. Аз поне съм Ок с тая мисъл, докато ти имаш проблем с това.
    Както съм казвала в доста теми - много е важно плановете ви за бъдещето да съвпадат Разпадат се такива връзки в които единия е сериозен, а другия недотам..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

и аз съм правила така..даже това момче не го харесвах толкова - даже като се замисля изобщо не съм го харесвала,но от страх да не съм сама си го хванах само ей така,а се оказа,че той толкова много държал на мен даже и чувства изпитвал и ми го доказа , обаче нещо в него беше много съмнително та такам аз се поувлякох малко
    You've got my head spinning

Em ostavi q malko i tq da te zatarsi i ako ne go napravi zareji q

абе тя ме търсеше до петък и от тогава нещо страно се държи честно казано

между другото съм склонен да и повярвам...нз защо но знам че тя много държи на този спорт и сигурно и затова не намираше време

Град
    Габрово
    Еми като й вярваш и знаеш,че тя наиситина държи на този спорт,не се ядосвай.Може пък наистина това да е причината....макар че този НИКАКЪВ интерес към новото гадже е малко странно.Все пак наиситина пробвай да я оставиш и да видиш дали тя ще започне да те търси....Ако не те потърси,значи MakeMeFeel е права и ходите само формално.Ако нещата са така сам си прави изводите какво трябва да направиш.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Голям фен Аватара на beb4yy
    От мен да знаете човек има ли желание намира време и начини от моя коментар си вади изводите просто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си