- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може съвет?
Здравейте
моята история е следната...
-запознах се с едно момиче и след 1-2 седмици тръгнахме...ама не са минали и 3-4 дена от както тръгнахме и тя все заета..в петъка не и било добре след тренировки и се прибра...вчера тренира...ходи на РД за малко...днес съзтезание..празнуване....ам и извиняваите ама да сте тръгнали преди седмица и вече 3 дена да не намира и 1 час на вас тва на кво ви мяза?Аз съм хлътнал по нея но се чудя дали да продължавам щот аз мн сериозно се отнасям...но изглежда тя не е на същата вълна
какъв е вашия съвет ?да продължавам да я търся или ?
не няма смисъл според мен ...щом не ти обръща внимание значи не те заслужава![]()
То това вашето е някво формално "ходене"![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
толкова пъти си я търсил и тя все е заета...по-добре не я търси вече ако тя не се сети за теб 1-2 дни не е за теб..а ако се обади откажи и няколко пъти кажи и че си зает и нямаш време за да може да види какво е чувството
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Причини много.
1. Може да е по-стеснителна и да се страхува все още. Все пак скоро сте тръгнали.
2. Да е тръгнала с теб просто ей така без да е имало чувства преди това ... (сам си прави извода дали имате шанс заедно) ...
3. Наистина е зает човек.(съмнявам се малко обаче)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+2Първоначално написано от maLchy
Оу,скъпи...Толкова си далече от хлътването,колкото аз от Южна Америка.
значи си в Южна Америка как е там :PПървоначално написано от MartyParty
Първоначално написано от maLchy
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аххххах...Къци!Първоначално написано от hanovete
![]()
бах му майката, ходене от 3 дена и никво време за тебе, на кво прилича тва... тая 100% е няква уроспия да знаеш... ако е и на 13 може и надута да е...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми изясни какви са нейните намерения и какви са твоите.
Аз пък поддържам такава връзка - на 3ти декември тръгнахме, а сме се виждали 3-4 пъти, ама кво да се прави. Аз поне съм Ок с тая мисъл, докато ти имаш проблем с това.
Както съм казвала в доста теми - много е важно плановете ви за бъдещето да съвпадатРазпадат се такива връзки в които единия е сериозен, а другия недотам..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и аз съм правила така..даже това момче не го харесвах толкова - даже като се замисля изобщо не съм го харесвала,но от страх да не съм сама си го хванах само ей така,а се оказа,че той толкова много държал на мен даже и чувства изпитвали ми го доказа , обаче нещо в него беше много съмнително та такам аз се поувлякох малко
![]()
Em ostavi q malko i tq da te zatarsi i ako ne go napravi zareji q
абе тя ме търсеше до петък и от тогава нещо страно се държи честно казано
между другото съм склонен да и повярвам...нз защо но знам че тя много държи на този спорт и сигурно и затова не намираше време
Еми като й вярваш и знаеш,че тя наиситина държи на този спорт,не се ядосвай.Може пък наистина това да е причината....макар че този НИКАКЪВ интерес към новото гадже е малко странно.Все пак наиситина пробвай да я оставиш и да видиш дали тя ще започне да те търси....Ако не те потърси,значи MakeMeFeel е права и ходите само формално.Ако нещата са така сам си прави изводите какво трябва да направиш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
От мен да знаете човек има ли желание намира времеи начини от моя коментар си вади изводите просто