- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- криза при момичетата
Тук 82 процента са отговорили с ДА!Кво ви става е момичета!Сигурна съм че повечето от вас са си напълно нормални и само се филмират!!!Внушавате си някви неща,не можем всички да сме манекенки с идеално тегло и височина!!Ако ние не се приемаме такива каквито сме и другите няма да могат да ни приемат!Ако искате да промените някоя част от тялото става със спорт,а не хленчене по форумите!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от DiScOnEcTeD
mersi podobn0o
Понякога, но много, много рядко се чувствам напълняла леко. И си казвам "Хм... напълняла съм сякаш. Нищо." И това ми еИ ми минава бързо и пак почвам да си се смятам за слаба
И наскоро, откакто ми казаха, че съм, цитирам, "отвратително слаба" не съм се чувствала дебела
![]()
При положение, че съм едвам 50 килограма с мокри дрехи едва ли някога бих се почувствла дебела.![]()
аз се чувствам дебела и е така за6тото съм вискока 150-152 см а тежа 47 кг ако някой може да ми каже някоя лесна диета искам да сваля само 4-5 кг пове4е не ми е нужно моляви помогнете![]()
ОчИтЕ мИ сА чЕрЕн Ад, УсТнИтЕ мИ тЕчЕн ШоКоЛаД и ПрОсТу КаЗаНо На КрАдКу Аз СъМ нЕщУ SuPeR сЛаДкУ!
По-горе казах - повече течности, ядене по малко, но често, както и физическа активност. По-лесно от това, здраве му кажи.
Sunny_stz, напълно права си. Масово момичетата гледат фешън ТВ, гледат манекенките там и си втълпяват, че трябва да са като тях. Само дето не си дават сметка, че те нямат никакви форми - някой да е виждал по подиумите някоя, която поне едни гърди има? Като изключим Хайди Клум, която не се лишава от храна, май няма много такива... Момичета, манекенска външност няма да придобиете. Т.е. може и да го направите, но не се препоръчва - не е здравословно, та те на живо са буквално като закачалки. Хем е грозно, хем нездравословно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Остави детето да се радва, че е слабоПървоначално написано от girl91
Понякога сутрин се чувствам дебела, ако съм яла повече вечерта.
Ииии като си гледам краката отгоре понякога ми изглеждат огромни, но се успокоявам, че това всъщност не е така, защото са дебели толкова, колкото и на най-слабите момичета в моя клас, а те имат хубави крака.
(=
През лятото се мислех за ужасно дебела. Дни наред не ядях почти нищо, с майка ми се карахме много...Абе, лоша работа беше.Слава Богу, през септември всичко се оправи (не от самосебе си).
![]()