.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Град
    Ямбол

Липсваш ми... ?!

Как бихте реагирали ако някой, който никога не сте виждали на живо, ви каже че му липсвате ?!
    Как изобщо може да се нарече такова чувство ?
    Липсване или ... ?!

Ако някой не ме е разбрал какво точно имам в предвид, става въпрос за поддържане на връзка от разстояние ( и аз никога не съм го виждала на живо) и той често ми казва, че му липсвам, но ... какво да си мисля ?
    И аз му казвам, че ми липсва (но по точно имам в предвид, че ми липсват чатовете с него...)
    Дайте някакви мнения. Не искам съвети.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен
    Еми може и той да има предвид това Че му липсват разговорите ...
    или греша?

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ами няма да му повярвам!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Ми сигорно му Липсваш, тва че не си пишете а у нещо от сорта, за момента който не сте се виждали

white sensation

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    или греша?
    Говорихме на тая тема и аз му казах, че трудо мога да повярвам, че може да ти липсва нещо, което не познаваш. И той някак ми се обиди.

Имаше в предвид, че като цяло му липсвам....
    Странна работа ...

Голям фен
    празни приказки ;]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    или греша?
    Говорихме на тая тема и аз му казах, че трудо мога да повярвам, че може да ти липсва нещо, което не познаваш. И той някак ми се обиди.

Имаше в предвид, че като цяло му липсвам....
    Странна работа ...

че той де не те чуkа през монитора, та да му липсваш като цяло...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    празни приказки ;]
    Еми не знам... той много пъти ми е доказвал, че ме обича въпреки разтоянието. Но понякога се чуствам объркана от всичко това....

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Ами няма да му повярвам!
    You've got my head spinning

Зависи доколко сте отдадени на друг,доколко си вярвате.Може да е някакъв,който ти праща смс в 1 часа през нощта,че си мисли за теб,а всъщност да е на клуб навънка и да си чака срещата и да няма кво да прави.Може пък и да не може да си живее пълноценно живота на онова място и нон-стоп да си мисли за теб и да му е гадно,че не може да сте заедно и да си мисли колко много иска да е до теб.Тогава когато разговорите с теб са единствената връзка,която поддържате много ясно,че ако не си говорите,много ще му липсваш
    Но все си мисля,че го знаеш много добре това,но те е страх да не е само от твоя страна,страх да не те преебе. =)

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не бих повярвала, на човек, който познавам само виртуално. Просто няма как да липсваш на човек, който не те познава като хората (освен от някой-друг чат) ..

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Зависи доколко сте отдадени на друг,доколко си вярвате.Може да е някакъв,който ти праща смс в 1 часа през нощта,че си мисли за теб,а всъщност да е на клуб навънка и да си чака срещата и да няма кво да прави.Може пък и да не може да си живее пълноценно живота на онова място и нон-стоп да си мисли за теб и да му е гадно,че не може да сте заедно и да си мисли колко много иска да е до теб.Тогава когато разговорите с теб са единствената връзка,която поддържате много ясно,че ако не си говорите,много ще му липсваш
    Но все си мисля,че го знаеш много добре това,но те е страх да не е само от твоя страна,страх да не те преебе. =)
    Доста сме отделени един от друг (15 000 км)
    Вярваме си безрезервно смея да твърдя. (досега на никой така не съм се доверявала и му вярвам на 10000000 % )
    Не е от хората, които ходят по клубове.

И за другото си абсолютно права... Сякаш ме познаваш от години. Благодаря ти страшно много за този пост, помогна ми доста.

Благодаря и на всички други, които изказаха мнение.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не бих повярвала, на човек, който познавам само виртуално. Просто няма как да липсваш на човек, който не те познава като хората (освен от някой-друг чат) ..
    Постоянен чат от 4 месеца без 10 дена ?
    На ден минимум по 3 часа чат, а събота и неделя по цял ден. Опознахме се доста и му имам вяра за абсолютно всичко, но това с липсването ме притесняваше малко.

еми вие просто сте се пръвързали един към друг и такива реакций са напълно нормални според мен

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Prestigio
    еми вие просто сте се пръвързали един към друг и такива реакций са напълно нормални според мен
    Така е. И то доста...
    Сега като се замисля дори и един ден без да си пишем и откачам тотално.

и на мен ми се случвало да бъда честно казано и чуството наистина е страно ама е по-добре да се откажеш скоро ако нямате бъдеще, понеже накрая ще страдаш... айде късмет \/

Според мен сте просто привързани един към друг
    Stay up all night with the stars *

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Prestigio
    и на мен ми се случвало да бъда честно казано и чуството наистина е страно ама е по-добре да се откажеш скоро ако нямате бъдеще, понеже накрая ще страдаш... айде късмет \/
    Доста хора ми го казват и още повече се обърквам... аз пък си мисля, че имаме бъдеще ...

Град
    Ямбол

Re: Липсваш ми... ?!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Как бихте реагирали ако някой, който никога не сте виждали на живо, ви каже че му липсвате ?!
    Липсване или ... ?!

Ако някой не ме е разбрал какво точно имам в предвид, става въпрос за поддържане на връзка от разстояние ( и аз никога не съм го виждала на живо) и той често ми казва, че му липсвам, но ... какво да си мисля ?
    И аз му казвам, че ми липсва (но по точно имам в предвид, че ми липсват чатовете с него...)

ти нали си сгодена ве ?
    Ам.. само аз ли не знам?
    Къде пък видя, че съм сгодена?

преживявала съм нещо подобно ...е не точно но...бях влюбена в едно момче близо година и всеки ден си пишехме и той ми казваше че иска да съм до него,да ме гушка...бяхме се виждали обаче само няколко пъти и понеже бяхме с различни компании се виждахме само от разтояние...не бях говорила на живо с него нито той с мен и всичко беше хубаво,казваше ми хиляди красиви неща докато един ден не разбрах че едно момиче от неговата компания е влюбено в него и че явно той също изпитва нещо към нея..и беше подло че той дори нямаше смелостта да ми каже а трябваше да науча от приятелите му,който знаеха какво изпитвам към него и как съм го гледала налкото пъти когато бяхме близо един до друг...сега той е с това момиче и са щастливи а аз го забравих и доста често излизам с тях на кафе или някаде другаде...дано ти и това момче да имате различна история и много ще ви се радвам ако е така пожелавам ви само късмет и дано имате възможността да сте заедно

хаха, интересни мнения..
    На мен пък ми се струва, че не си го разбрала правилно, или по-скоро смисъла, който влага в това изказване. По принцип, когато хората казват, че им липсва нещо, то е нещо, което са имали или изпитали, но са го загубили..Само че той има нещо друго впредвид като казва, че му липсваш. Ще опитам да обясня...
    Знаеш какво е да обичаш някой, но по някаква си причина да не можеш да си с него, предполагам. По цял ден си мислиш за тоя човек и си мечтаеш да си с него, а вечер като си легнеш, вместо да забравиш за болката и да ти олекне, става ти още по-тежко и имаш чувството, че се задушаваш...
    ..изгарям от желание да те гушна знаеки, че нищо друго не може да ми помогне, но единственото, което мога да направя, е да си взема плюшеното кученце Бухтьо, което ми подари, и да се го гушкам опитвайки се да се почувствам близо до теб. Първата ми мисъл като звънне будилника на сутринта е за това колко много ми липсваш и единствената ми утеха е факта, че си един ден по-близо до мен.
    Като казвам, че ми липсваш нямам впредвид, че отдавна не съм те виждал, а по-скоро, че изпитвам липса на физическа близост с теб..нещо като недостиг, така да го кажем..
    ..но..няма проблем..няма да го казвам вече щом те обърква
    Вярно, че е "малко" странно да те обичам без да сме били заедно на живо.. истината обаче, слънце, е, че те обичам безкрайно и ме боли от това, че не мога да съм до теб сега. И ме съсипва факта, че съм на сто светлинни години от теб и не мога да ти покажа колко много значиш за мен
    Незнам какво повече да кажа..съжалявам ако те карам да се съмняваш в чувствата ми с държанието си..просто не е лесно така от растояние както и ти най-вероятно си забелязала..хах

тъй де..надявам се сега разбираш какво имах впредвид

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от IvanY
    хаха, интересни мнения..
    На мен пък ми се струва, че не си го разбрала правилно, или по-скоро смисъла, който влага в това изказване. По принцип, когато хората казват, че им липсва нещо, то е нещо, което са имали или изпитали, но са го загубили..Само че той има нещо друго впредвид като казва, че му липсваш. Ще опитам да обясня...
    Знаеш какво е да обичаш някой, но по някаква си причина да не можеш да си с него, предполагам. По цял ден си мислиш за тоя човек и си мечтаеш да си с него, а вечер като си легнеш, вместо да забравиш за болката и да ти олекне, става ти още по-тежко и имаш чувството, че се задушаваш...
    ..изгарям от желание да те гушна знаеки, че нищо друго не може да ми помогне, но единственото, което мога да направя, е да си взема плюшеното кученце Бухтьо, което ми подари, и да се го гушкам опитвайки се да се почувствам близо до теб. Първата ми мисъл като звънне будилника на сутринта е за това колко много ми липсваш и единствената ми утеха е факта, че си един ден по-близо до мен.
    Като казвам, че ми липсваш нямам впредвид, че отдавна не съм те виждал, а по-скоро, че изпитвам липса на физическа близост с теб..нещо като недостиг, така да го кажем..
    ..но..няма проблем..няма да го казвам вече щом те обърква
    Вярно, че е "малко" странно да те обичам без да сме били заедно на живо.. истината обаче, слънце, е, че те обичам безкрайно и ме боли от това, че не мога да съм до теб сега. И ме съсипва факта, че съм на сто светлинни години от теб и не мога да ти покажа колко много значиш за мен
    Незнам какво повече да кажа..съжалявам ако те карам да се съмняваш в чувствата ми с държанието си..просто не е лесно така от растояние както и ти най-вероятно си забелязала..хах

тъй де..надявам се сега разбираш какво имах впредвид
    Като за начало съжалявам, че пуснах темата без да ти кажа. Бях наясно, че ще я намериш, но въпреки това исках да чуя и други мнения. Мило, ти много добре знаеш какво ми е мнението, говорили сме за това 'липсваш ми' и аз ти обясних подробно точно как се чувствам.
    Адски ме разчувстваха думите ти ... наистина сега вече разбрах какво точно си имал в предвид.

Не ми се сърди моля те! {}

Re: Липсваш ми... ?!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Липсване или ... ?!

ти нали си сгодена ве ?
    хах.. тфа беше една друга мацка.. пак се бъркаш ей..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Ами може да му липсва самия ти характер зависи от колко време си пишете или говорите. От кога се познавате. Имах такава връзка и не ми липсваха просто чатовете, а самият той гласът му, чуството му са хумор, отношението му, самият той.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    ехх се едно виждам себе си То и аз така почнах с моя...Уж чат и ташак ама...Виж ни сега,година и нещо И моя беше на майната си...Но издържах половин година и успях да запазя любовта Дано и вие успеете А когато ти е трудно,ако мога ще помогна с нещо Поне знам как се чувстваш

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си