- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсваш ми... ?!
Как бихте реагирали ако някой, който никога не сте виждали на живо, ви каже че му липсвате ?!
Как изобщо може да се нарече такова чувство ?
Липсване или ... ?!
Ако някой не ме е разбрал какво точно имам в предвид, става въпрос за поддържане на връзка от разстояние ( и аз никога не съм го виждала на живо) и той често ми казва, че му липсвам, но ... какво да си мисля ?
И аз му казвам, че ми липсва (но по точно имам в предвид, че ми липсват чатовете с него...)
Дайте някакви мнения. Не искам съвети.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Еми може и той да има предвид товаЧе му липсват разговорите ...
или греша?
Ами няма да му повярвам!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ми сигорно му Липсваш, тва че не си пишете а у нещо от сорта, за момента който не сте се виждали![]()
white sensation![]()
Говорихме на тая тема и аз му казах, че трудо мога да повярвам, че може да ти липсва нещо, което не познаваш. И той някак ми се обиди.Първоначално написано от Punisherrr
Имаше в предвид, че като цяло му липсвам....
Странна работа ...
празни приказки ;]
че той де не те чуkа през монитора, та да му липсваш като цяло...Първоначално написано от scoobydors
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми не знам... той много пъти ми е доказвал, че ме обича въпреки разтоянието. Но понякога се чуствам объркана от всичко това....Първоначално написано от beachy_bunny
Зависи доколко сте отдадени на друг,доколко си вярвате.Може да е някакъв,който ти праща смс в 1 часа през нощта,че си мисли за теб,а всъщност да е на клуб навънка и да си чака срещата и да няма кво да прави.Може пък и да не може да си живее пълноценно живота на онова място и нон-стоп да си мисли за теб и да му е гадно,че не може да сте заедно и да си мисли колко много иска да е до теб.Тогава когато разговорите с теб са единствената връзка,която поддържате много ясно,че ако не си говорите,много ще му липсваш
Но все си мисля,че го знаеш много добре това,но те е страх да не е само от твоя страна,страх да не те преебе. =)
Не бих повярвала, на човек, който познавам само виртуално. Просто няма как да липсваш на човек, който не те познава като хората (освен от някой-друг чат) ..![]()
Доста сме отделени един от друг (15 000 км)Първоначално написано от happy_cute
Вярваме си безрезервно смея да твърдя. (досега на никой така не съм се доверявала и му вярвам на 10000000 % )
Не е от хората, които ходят по клубове.
И за другото си абсолютно права... Сякаш ме познаваш от години. Благодаря ти страшно много за този пост, помогна ми доста.
Благодаря и на всички други, които изказаха мнение.
Постоянен чат от 4 месеца без 10 дена ?Първоначално написано от MoHuTo
На ден минимум по 3 часа чат, а събота и неделя по цял ден.Опознахме се доста и му имам вяра за абсолютно всичко, но това с липсването ме притесняваше малко.
еми вие просто сте се пръвързали един към друг и такива реакций са напълно нормални според мен![]()
Така е. И то доста...Първоначално написано от Prestigio
Сега като се замисля дори и един ден без да си пишем и откачам тотално.
и на мен ми се случвало да бъда честно казано и чуството наистина е страно ама е по-добре да се откажеш скоро ако нямате бъдеще, понеже накрая ще страдаш... айде късмет \/
Според мен сте просто привързани един към друг![]()
Stay up all night with the stars *
Доста хора ми го казват и още повече се обърквам... аз пък си мисля, че имаме бъдеще ...Първоначално написано от Prestigio
Ам.. само аз ли не знам?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Къде пък видя, че съм сгодена?
преживявала съм нещо подобно ...е не точно но...бях влюбена в едно момче близо година и всеки ден си пишехме и той ми казваше че иска да съм до него,да ме гушка...бяхме се виждали обаче само няколко пъти и понеже бяхме с различни компании се виждахме само от разтояние...не бях говорила на живо с него нито той с мен и всичко беше хубаво,казваше ми хиляди красиви неща докато един ден не разбрах че едно момиче от неговата компания е влюбено в него и че явно той също изпитва нещо към нея..и беше подло че той дори нямаше смелостта да ми каже а трябваше да науча от приятелите му,който знаеха какво изпитвам към него и как съм го гледала налкото пъти когато бяхме близо един до друг...сега той е с това момиче и са щастливи а аз го забравих и доста често излизам с тях на кафе или някаде другаде...дано ти и това момче да имате различна история и много ще ви се радвам ако е такапожелавам ви само късмет и дано имате възможността да сте заедно
![]()
хаха, интересни мнения..
На мен пък ми се струва, че не си го разбрала правилно, или по-скоро смисъла, който влага в това изказване. По принцип, когато хората казват, че им липсва нещо, то е нещо, което са имали или изпитали, но са го загубили..Само че той има нещо друго впредвид като казва, че му липсваш. Ще опитам да обясня...
Знаеш какво е да обичаш някой, но по някаква си причина да не можеш да си с него, предполагам. По цял ден си мислиш за тоя човек и си мечтаеш да си с него, а вечер като си легнеш, вместо да забравиш за болката и да ти олекне, става ти още по-тежко и имаш чувството, че се задушаваш...
..изгарям от желание да те гушна знаеки, че нищо друго не може да ми помогне, но единственото, което мога да направя, е да си взема плюшеното кученце Бухтьо, което ми подари, и да се го гушкам опитвайки се да се почувствам близо до теб. Първата ми мисъл като звънне будилника на сутринта е за това колко много ми липсваш и единствената ми утеха е факта, че си един ден по-близо до мен.
Като казвам, че ми липсваш нямам впредвид, че отдавна не съм те виждал, а по-скоро, че изпитвам липса на физическа близост с теб..нещо като недостиг, така да го кажем..
..но..няма проблем..няма да го казвам вече щом те обърква![]()
Вярно, че е "малко" странно да те обичам без да сме били заедно на живо.. истината обаче, слънце, е, че те обичам безкрайно и ме боли от това, че не мога да съм до теб сега. И ме съсипва факта, че съм на сто светлинни години от теб и не мога да ти покажа колко много значиш за мен
Незнам какво повече да кажа..съжалявам ако те карам да се съмняваш в чувствата ми с държанието си..просто не е лесно така от растояние както и ти най-вероятно си забелязала..хах
тъй де..надявам се сега разбираш какво имах впредвид![]()
Като за начало съжалявам, че пуснах темата без да ти кажа. Бях наясно, че ще я намериш, но въпреки това исках да чуя и други мнения. Мило, ти много добре знаеш какво ми е мнението, говорили сме за това 'липсваш ми' и аз ти обясних подробно точно как се чувствам.Първоначално написано от IvanY
Адски ме разчувстваха думите ти ... наистина сега вече разбрах какво точно си имал в предвид.![]()
Не ми се сърди моля те! {}
хах.. тфа беше една друга мацка.. пак се бъркаш ей..Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
ехх се едно виждам себе сиТо и аз така почнах с моя...Уж чат и ташак ама...Виж ни сега,година и нещо
![]()
![]()
И моя беше на майната си...Но издържах половин година и успях да запазя любовта
Дано и вие успеете
А когато ти е трудно,ако мога ще помогна с нещо
Поне знам как се чувстваш
![]()