хаха, интересни мнения..
На мен пък ми се струва, че не си го разбрала правилно, или по-скоро смисъла, който влага в това изказване. По принцип, когато хората казват, че им липсва нещо, то е нещо, което са имали или изпитали, но са го загубили..Само че той има нещо друго впредвид като казва, че му липсваш. Ще опитам да обясня...
Знаеш какво е да обичаш някой, но по някаква си причина да не можеш да си с него, предполагам. По цял ден си мислиш за тоя човек и си мечтаеш да си с него, а вечер като си легнеш, вместо да забравиш за болката и да ти олекне, става ти още по-тежко и имаш чувството, че се задушаваш...
..изгарям от желание да те гушна знаеки, че нищо друго не може да ми помогне, но единственото, което мога да направя, е да си взема плюшеното кученце Бухтьо, което ми подари, и да се го гушкам опитвайки се да се почувствам близо до теб. Първата ми мисъл като звънне будилника на сутринта е за това колко много
ми липсваш и единствената ми утеха е факта, че си един ден по-близо до мен.
Като казвам, че ми липсваш нямам впредвид, че отдавна не съм те виждал, а по-скоро, че изпитвам липса на физическа близост с теб..нещо като недостиг, така да го кажем..
..но..няма проблем..няма да го казвам вече щом те обърква
Вярно, че е "малко" странно да те обичам без да сме били заедно на живо.. истината обаче, слънце, е, че те обичам безкрайно и ме боли от това, че не мога да съм до теб сега. И ме съсипва факта, че съм на сто светлинни години от теб и не мога да ти покажа колко много значиш за мен

Незнам какво повече да кажа..съжалявам ако те карам да се съмняваш в чувствата ми с държанието си..просто не е лесно така от растояние както и ти най-вероятно си забелязала..хах
тъй де..надявам се сега разбираш какво имах впредвид