Първоначално написано от Sharkey
Номера на името на звяра.
Vicarius Filii Dei - Намесник на Божия син.
А сетете се кой. :P
всъщност шестиците в знака на Церн са 5 и има още 2 нули...или пък 5 девятки и 2 нули...зависи от въображението...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
свасти, как може да допускаш по 10 грешки на пост и да имаш самочувствието да поправяш? (:
В знака на Церн виждам много повече 6-ици, ако приемем, че кръгче с чертичка прави 6. И 9-ки. (:
Глупости в общи линии.
Страхотно! Вие трябва да сме бившата ми госпожа по БЕЛ, нали?Първоначално написано от Deadlock
Госпожо, винаги съм мразил часовете ви и бих искал един цитат в който да се видят 10-тте ми грешки.
Благодаря.
хахах, за цитати да ровя, забрави. (:
в този пост, съдържащ 4 изречения, 2 от които се състоят от по една дума, забелязвам липсата на запетая пред "в който". елементарно.
ама нали няма да се занимаваме с такива тъпотии като това, да си броим грешките?
Ако има запетайка пред "в който", изречението губи смисъл, защото именно запетайката отделя простите изречения едно от друго.Първоначално написано от Deadlock
Има определени случаи > , < в който е задължителна, но има и частни случаи, нали знаеш?
И като говорим за запетаи - ама > , <.
Момче, граматични правила не можеш да си измисляш. Сори
Saatana vittu perkele hate crew!
Те са измислени, но аз виновен ли съм, че 80 % ги заучават грешно?Първоначално написано от Boot
Не мисля.
Ти си метъл, бе...![]()
Доста си се смахнал - ако поровиш ще откриеш какво ли не за всяко едно от числата
еми явно влизаш в 80% процентаПървоначално написано от SWASTICA
А това че съм метъл новата смъртна обида ли е? И изобщо как го реши... може би от лабрета който само метълите си слагат, дам
Saatana vittu perkele hate crew!
свастицо да разбира ме ли,че според теб ЦЕРН е дело на дявола?![]()
Ти как си го представяш дявола?Първоначално написано от carinaNebula
ми едно такова грозно,като теб..
Дявола е прозно измерение в мозъка, може да е плазма, защото със сигурност не е от плът.Първоначално написано от carinaNebula
Мнозинството го смятат за отрицателна енергия, но ти си... Интелигентен човек и... знаеш най-добре. : )
кога съм казвала,че съм интелигента?![]()
Предполага се.Първоначално написано от carinaNebula
![]()
*Wanker* ли си?Първоначално написано от carinaNebula
даПървоначално написано от OtherDimension