- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Франкенщайн е жив!!!
О, питай НАСА, те го разработват, не аз.Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Това са научни експерименти, пробват докъде могат да стигнат и какво ще се получи.Първоначално написано от babity
Е чак пък от нямане на работа да са го правили не мисля.Първоначално написано от raduna
Браво, темата наистина е мн интересна. Не знам за вас ам аз със затаен дух я четох. Чувала съм, че жена може да забременее единствено от горила, не знаех, че става и с орангутани.![]()
Пуффф, точно преди малко гледах Doom. И там за мутации ставаше въпрос.. 24 двойки хромозоми, вместо 23.. Резултата е суперчовек, не знам си кво..
Че и Скалата беше в една от главните роли...
Лека нощ!
Еми това са научни експерименти, с лека препратка към темата за етиката в научните експерименти. Все пак този полу-човек полу-горила е вършил пъти повече работа от нормалните хора и т.н. Само дето тея експерименти са покъртителни![]()
Аз дотолкова се потресох, че като заспах спах като къпана, никакви горили не ме посетиха в съня ми. Явно само като съм в добро настроение сънувам педофили, които изнасилват малки дечица![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Имаше една вълна изроди тръгнали към теб, но нали знаеш, че аз съм част от "Спасителна служба", изтребих ги със заглушител и ти дори не се събуди, това към 3, 3 и половина.Първоначално написано от hardball
Ако и педофилите почнеш да очистваш много ще съм ти благодарна![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Те въоражени ли са?Първоначално написано от hardball
Да, с гол в ръката...шприц. Обикновено са разни дядовци.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Е, защо не си казала на "Служба за борба с лудите пенсионери"?Първоначално написано от hardball
Ние сме близо, но щом те не могат, аз ще ги млатя. :P
Значи теб ще те държа отговорен ако не сънувам само хубави сънища от ся насетне.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Е, ти преди да легнеш пий по един билков чайПървоначално написано от hardball
Страхотен сарказъм, но малко демоде.Първоначално написано от DimovB
Само това ли успя да измислиш?
аз съм от старото школо, за това
моля да бъда извинен
Абе кой е жив и кой не, няма голямо значение! Но едно знай, ти скоро няма да си!
Наистина интересно .. и доста брутално. И все пак представляваше ми интерес да я прочета цялатаПървоначално написано от Spider4eto
Попринцип като видя някакъв такъв пост най-често го оставям на първия абзац , но това ми беше интересно
Ако намериш още нещо за някакви опити поствай
Ще има кой да чете
Те , сичките дето се правиха на интересни , като не искат да си обогатят знанията по никакъв начин , да не четат
![]()
Чакам клоун.Първоначално написано от TERRORMACHINE
Дай адрес, в скайпа ти го исках, даже ти дадох моя...още нищо не се е случило!!!Първоначално написано от SWASTICA
Чак сега се опитах да го асимилирам... За какъв чеп ще пускат няк'ви горили да ебът жени? Няма логика. Щом могат да клонират и ала - бала, толкова ли няма да могат в лабораторна обстановка да направят едно ин витро?
mogat da klonirat? i ot koga taka... ne moje da se klonira...
za6to - emi za da se suzdade po-dobra rasa
The Spark
Все ми е едно дали могат да клонират или не. Мисълта ми беше, че отдавна ин витро-то е факт. Не мисля, че децата, родени от ебани майки са по - различни от тези, направени ин витро. Ама може и да греша, де...Първоначално написано от 5StaR
![]()
емо то с обикновени хора не се получава винаги, ся си представи от маймуна..? не ми се вярва че ше стане
The Spark
Аз защо си мислех,че фракенщайн е учения, създал чудовището?
Така поне е притчата.Първоначално написано от w0sh
![]()