.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Всички ще ти кажат немската аз лично не бих влязла там поради причината че самия език ми звучи все едно псуваш някого
    az vupreki 4e sum ot tam ne bih q kazala neq za6toto horata sa mn gadni, po skoro razligaveni de i ako ne si kifla nqma smisul nqmda da se 4uvstva6 na mqsto tam
    хохохохоо това ме разцепи тотално...немската RLZZZ ! BTW аз смятам да кандидатствам там-брат ми завърши миналата година и каза, че е най-яката гимназия..

Цитирай Първоначално написано от vesopeso
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Ходи в еврейското...ха ха ... там щъ сцепят!Ма нали искаш ЕЛИТНО!
    Поне до колкото знам там можеш да научиш нещо!Ама за да влезеш или тряя си много умна или еврейка или с парите на тати и мама!
    ААхъъъм НЕ Е ВЯРНО-- я даже не елитна по мое мнение... Д ане започнете да ми отвръщате с незнам си какво но знам от личен опит ... Че се влиза с 3 ... МНОГО ЛЕСНО ... БЕЗ ПАРИ ... Не трябва да си евреин да влезнеш , се едно трябва да си францизин за да влезнеш у Френската ... Просто не е така ! Горещо ви препоръчвам 91 НЕГ , Френската , Испанската , СМГ , НПМГ , НГДЕК ... Това са тъй наречените елтни гимназии ... Ъхъъ-м не бих казъл баш ЕЛИТНИ но добри става ... тъй казвам ВСИЧКО е от ОПИТ
    Еврейското - елитна гимназия ?? Та това си е обикновено СОУ, пък и като видях минималния бал за там от 2009 година напрво не можах да повярвам, че изобщо може да има училище, което да приема ученици с толкова нисък бал - 19 ..
    Пък и имам познати от това училище и от 1-ви до 7-ми клас бяха научили само десетина думи на иврит ...
    Така че ако някой се е запътил към т.нар "елитни гимназии" , аз бих препоръчал 9 ФЕГ , 91 НЕГ , 164 ГПИЕ .. / естествено има и други елитни училища, но специално за тези съм чувал, че подготовката е на доста високо ниво/
    мъжко ..

Бе темата е от 2008-а ...
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Класическата гимназия например ..
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

[quote="LiRRRa"][i]
    Бях се насочила към Първа испанска гимназия и първа английска.

[quote]
    За 164 испанска мога да ти кажа хубави неща Уча в същата сграда от първи клас и знам ,че имат мн хубава , поддържана сграда ,спазват стари традиции на всеки 24 май 12-то класниците вдигат голям купон в двора .......
    Ако искаш потърси в нета и виж подробности

А за мен е важно мнението ви за Националната гимназия за древни езици и култури! Моля, който желае, нека го сподели! Благодаря ви предварително!.... )

Цитирай Първоначално написано от RainbowLady
    А за мен е важно мнението ви за Националната гимназия за древни езици и култури! Моля, който желае, нека го сподели! Благодаря ви предварително!.... )
    Училището е добро , не го знам от лично мнение , но много мои приятели учат там и са супер доволни. Но пък аз лично не бих се записала там , защото поне според мен се учат мъртви езици и тн. А в даскалото е и супер забавно , смисъл има театрални груми , с които един фр ходи до Италия , в много градове в България , абе даскалото е добро. Все пак това си е класическата!

Ахам, благодаря ти! Надявам се и аз да остана доволна от класическата гимназия, сега ще съм 8 клас там. )

А ти къде учиш?

Lightbulb :)

Ами и аз съм така и френската доста ми харесва,но една дума не мога да кажа на френски ... толкова е ...... ;д доста трудно се говори и се колебая,а и накрая бала решава всичко ..
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!

Елитните гимназии в София

Всички седмокласници и родители, които биха искали да разберат повече за обучението и училищния живот в 9ФЕГ, биха могли да посетят 'Деня на отворените врати в 9ФЕГ' на 2 юни от 16:00ч. в сградата на училището.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild Виж мнението
    Съвет - проучи най-вече ръководството и какви хора учат в едно училище. Няма смисъл да учиш някъде, където уж се води елитно, учителите са злобни, а съучениците ти ще бъдат пълни кретени. Поразпитай по-големите си приятели. Имай предвид, че не е от чак такова значение къде си караш гимназията, стига да не е пропаднало наркоманско свърталище. Важно е къде и какво ще учиш след това. А ако си тъп и не можеш да си вземеш изпитите, и в НПМГ да си учил - кел файда. Но това си е мое мнение, и все пак - Немската гимназия, Втора английска (В никакъв случай първа!!!), 9та френска (по-известна само като френската), НПМГ, ПМГ (ако има в София, мисля че има), СМГ.
    Защо в първа не аз съм се ориентирала към нея, към втора и към френската...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ти учи в най-елитната а после като няма къде да реализираш знанията си само ще се хвалиш где си завършил

помисли си добре какво искаш да учиш а не къде

разбра ли въпроса не е къде а какво и тук само ти знаеш
    ОДИН!!!

Здрасти .. И аз имам подобен проблем, само дето аз вече съм си избрала гимназията, но бала там е доста висок, а аз не съм от най-ученолюбивите. Насочила съм се към испанска или английска. кажи ако измислиш нещо, ще умуваме завдно

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от papii99f Виж мнението
    Здрасти .. И аз имам подобен проблем, само дето аз вече съм си избрала гимназията, но бала там е доста висок, а аз не съм от най-ученолюбивите. Насочила съм се към испанска или английска. кажи ако измислиш нещо, ще умуваме завдно
    Не се изисква особено умуване, за да изкараш бал - учиш по БЕЛ и решаваш Математика. Не е особена философия...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си