- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Елитните гимназии в София ?
хохохохоо това ме разцепи тотално...немската RLZZZ ! BTW аз смятам да кандидатствам там-брат ми завърши миналата година и каза, че е най-яката гимназия..Първоначално написано от therichbitch
Еврейското - елитна гимназия ??Първоначално написано от vesopeso
![]()
Та това си е обикновено СОУ, пък и като видях минималния бал за там от 2009 година напрво не можах да повярвам, че изобщо може да има училище, което да приема ученици с толкова нисък бал - 19 ..
Пък и имам познати от това училище и от 1-ви до 7-ми клас бяха научили само десетина думи на иврит ...
Така че ако някой се е запътил към т.нар "елитни гимназии" , аз бих препоръчал 9 ФЕГ , 91 НЕГ , 164 ГПИЕ .. / естествено има и други елитни училища, но специално за тези съм чувал, че подготовката е на доста високо ниво/
мъжко..
Бе темата е от 2008-а ...![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Класическата гимназия например ..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
[quote="LiRRRa"][i]
Бях се насочила към Първа испанска гимназия и първа английска.
[quote]
За 164 испанска мога да ти кажа хубави неща Уча в същата сграда от първи клас и знам ,че имат мн хубава , поддържана сграда ,спазват стари традиции на всеки 24 май 12-то класниците вдигат голям купон в двора .......
Ако искаш потърси в нета и виж подробности![]()
А за мен е важно мнението ви за Националната гимназия за древни езици и култури! Моля, който желае, нека го сподели! Благодаря ви предварително!....)
Училището е добро , не го знам от лично мнение , но много мои приятели учат там и са супер доволни. Но пък аз лично не бих се записала там , защото поне според мен се учат мъртви езици и тн. А в даскалото е и супер забавно , смисъл има театрални груми , с които един фр ходи до Италия , в много градове в България , абе даскалото е добро. Все пак това си е класическата!Първоначално написано от RainbowLady
Ахам, благодаря ти! Надявам се и аз да остана доволна от класическата гимназия, сега ще съм 8 клас там.)
А ти къде учиш?
Ами и аз съм така и френската доста ми харесва,но една дума не мога да кажа на френски ... толкова е ...... ;д доста трудно се говори и се колебая,а и накрая бала решава всичко ..
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!
Всички седмокласници и родители, които биха искали да разберат повече за обучението и училищния живот в 9ФЕГ, биха могли да посетят 'Деня на отворените врати в 9ФЕГ' на 2 юни от 16:00ч. в сградата на училището.
ти учи в най-елитната а после като няма къде да реализираш знанията си само ще се хвалиш где си завършил
помисли си добре какво искаш да учиш а не къде
разбра ли въпроса не е къде а какво и тук само ти знаеш
ОДИН!!!
Здрасти .. И аз имам подобен проблем, само дето аз вече съм си избрала гимназията, но бала там е доста висок, а аз не съм от най-ученолюбивите. Насочила съм се към испанска или английска.кажи ако измислиш нещо, ще умуваме завдно
![]()