- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Big Brother 4 - Краят !
Радвам се, че това свърши- може някой интересен сериал да пуснат. Вярно ли е, че е бил запланувам още месец да продължи брадъра, но поради ниския рейтинг са го форсирали?
Какво общо има плиткоумието с биг брадър?Първоначално написано от Bianca
![]()
Най- малкото се припокриват.Първоначално написано от Pliok0019
Публиката на биг брадър е глупава, метълите миришат, кифлите са курви, всички на парти се друсат...
Много сте като коне с капаци.
Big Brother е глупаво предаване –> публиката му е глупава, да.Първоначално написано от Pliok0019
Новият начина да изглеждаш интелигентен и ерудиран - да изтъкваш, че не гледаш Биг Брадър и да обиждаш всеки, който го прави.Първоначално написано от Pliok0019
Хитро!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами не- просто нямам желание да гледам някакви събрани в една къща, дето по цял ден се чудят какво да правят, карат се, междувременно се мъча да им разбера диалектния говор, обарват се и същевременно ме подканят да подкрепя любимеца си(любимецът ми сред тези?!) чрез смс и можело да спечеля кола. И защо награждават победителя сред тези- да не би да е показал някакви способности, да е проявил съобразителност или е доказал по някакъв начин, че е заслужил наградата?
Много точно казано. Сигурен съм, че 80 % от хората тук са го гледали, не зависимо колко пъти и кога ... хаха ... Жалки сте, "играчите"Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
оф тъпак .. млъкни .. на всеки 5 поста в тая тема си мениш мнението за тва млъкни по-добре .. ти си по-жалък от всички взети заедно .. участници и публика .. скрий се в някоя дупка и продължавай да мизерстваш плсПървоначално написано от HenykucT
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Ба ли го , човек не може да каже , че не гледа някое си предаване - ще го обявят за позьор и играч!Първоначално написано от HenykucT
И ако го гледаме , по каква ли пък неведомо- божествена причина евентуално крием че го гледаме? Световна конспирация и долнопробен заговор!
Вие сте жалки със смешните си изводи
![]()
Зле сте, това мога да кажа само ... Айде сега спокойно си срежете вените ...
Първоначално написано от HenykucT
![]()
Male.. ''Tan4etOoO'' e tolkova tupa 4e... pff otvrat.. mn se nerva kat0 i davat da govoria ina4e.. mi super joreto si zalsujava6e
![]()
Пак успея да ме разсмееш.Първоначално написано от Bianca
По тази логика приятелите ти са глупаци. Е аз мога да дам и примери...![]()
Не го гледаш, но си информирана? (от полза ще ти е и метафоричното казано "гледаш"Първоначално написано от Loshotia
Нима средата, в която живееш е по-различна?любимецът ми сред тези?!
Нима обкръжението ти е нещо по-различно от показаното в телевизията?
Нима всяка седмица ходиш на църква?
Нима всяка вечер преди лягане казваш ммолитвата си?
Нима редовно ходиш на театър?
Нима хората, с които общуваш е друго?
Нима разговорите, които водиш са на по-високо ниво от това в биг брадър?
Нима ползваш джи-ес-ем-ът си за важни и спешни неща?
Благодаря, няма защо да ми отговаряш, прозрачна си... (да не кажа някоя обидна дума, на която ще се поддадеш и после да ме караш да чета дългите ти безмислени философии...)
..
Между другото около 1/3 от нещата важат за мен. Но и също така гледам биг брадър и ми е интересно. Човек не бива да има толкова еднообразни интереси и да се усмелява да изказва толкова нелепи твърдения. Освен като не е емо дол. Тогава вече нещата са трагично ясни.Първоначално написано от cherinka
cherinka, да ходя на театър поне 2 пъти месечно, да- хората около мен са по- различни( аз си избирам обкръжението), не- не ходя на църква- имам по- различни схващания. И да- информирана съм- никога не си позволявам да коментирам нещо, което не познавам. И да..все тая ми е дали ми четеш постовете или не.
толкова ли трябва да си бездарен, за да не разбереш от риторичен въпрос...
Добре, сдухахте ме, отивам да си режа вените.
Само така !Първоначално написано от Loshotia
Да се "сдухваш" от форумни луузъри
Браво !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от HenykucT
да! сега си търся рекламен нож на биг брадър, за да засиля драматизма
! Само така ! И да не забравиш гелчето и задължително в тоалетната !Първоначално написано от Loshotia
Можеш да не взимаш нож ББ ами да си нарежиш вените с тези инициали
![]()
![]()
точно ти ли го казваш беПървоначално написано от HenykucT
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!