.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    Бях въздържател кой ще спечели все ми е едно! Но пък не беше честно защото той беше от резервите и влезна по средата на шоуто!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Бях въздържател кой ще спечели все ми е едно! Но пък не беше честно защото той беше от резервите и влезна по средата на шоуто!
    Ти май не си верно много наясно
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Той си беше от началото.Въпреки това бях за Наталия. :P
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Биг Брадър 4 беше най-тъпото издание от поредицата..Такива малумници да ги вкарат вътре ..просто си беше цирк ..Аз лично бях за Даниела .
    Аз също бях за Даниела,но нямаше как тя да спечели парите за жалост...Всичко пак си беше нагласено,както всичко в България... В предаването беше жалко като казваха,че повечето хора приемат различните...Една пълна БОЗА си беше всичко...Една голяма ЛЪЖА!!!

пълна боза
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

ми аз не го следях..от време на време го гледах де и това беше може би най-тъпия сезон до сега..беше ми се едно кой ш спечели, но определено от тези, които останаха накрая бях за Георги..

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ^ Защото простотита е навсякаде около нас

Видяхме България кой избра....наркоман и женкар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си