- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако приятелят ви си сложи за инфо в скайп..
ако приятелят ви си сложи за инфо в скайп чат с момиче от което мн се дразните и ревнувате...при положение че ви е казъл че отива да гледа филм а дефакто си е чатил с нея как бихте реагирали...и какво бихте направили...???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
am normalno kvo tolkoz pisal si s nqkva
Ще го засиля много лошо, може да се стигне и до, но със сигурност ще направя така, че да гледа да не се повтори
![]()
Ем то това се счита направо като лъжа от негова страна...
Скарай му се едно хубавко.
(да знае друг път)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ще му вдигна луд скандал и ще му кажа да си го начука .. копелето мръсно![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
ше се ядосам и вероятно ако си отворя устата ще се скараме
е вие пък много сте мили... вземете по 1 пистолет и го накажете задето си е писал а не си е гледал филма задължителнохахаха ебати глупавата постъпка.... заслужава смъртна присъда.....
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ъм .. хъбаво нека си пишат ..ама за тва ,че ме е излъгал няма да мине толкова лесно ; ))
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
хах много си прав.. но все едно да те излъжи твоето гадже..Първоначално написано от MaMkaMy
кофти си е.. аз сигурно ще побеснея... но зависи кое е момичето бих му го изкарала през носа
да види че е виновен да му го натяквам доакто каже съжелявам
![]()
![]()
![]()
![]()
или бих си замълчала.. само до едно знаеш че не я харесвам .. защо го правиш.. на мен ми се е случвалоподобно нещо .. само че с коментари в сайт.. на сладкото ми момиченце няква друга от негова страна.. от нейна да не коментира.... а после стана луда война м/у мен нея и после с него
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
ще.му.кажа.4е.ако.още.1.път.ме .излъже.така.и.то.за.пълна.г упост.ще.си.хвана.някой.дру г.който.ще.се.държи.добре![]()
I can't stop myself from loving you <3
И аз много пъти съм казвала, че гледам филм и няма да отговарям, но съм си писала с други хора. Понякога просто имам нужда от почивка от 'половинката'. Виждаме се, говорим си, излизаме - трябва ли да си пишем и в скайп като луди? Чудо голямо какво бил написал в скайп, флиртче, някой форум. Важен е истинският живот, а не виртуалният.
Ебати кучките .. ние сме свободни хора, няма никой да ни казва с кой да си пишем и с кой да не
Аз май разбрах,че той не и е казал ,че ще гледа филм на компа а,че ще излиза някъде за да го гледа!Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
Първоначално написано от Nefarian
Ама той е излъгал бее, мн умно...Казва че ще ходи да гледа филм, обаче седи и си пише- тва пък е бати тъпото![]()
white sensation![]()
Аз предлагам да го заколиш, задето си е писал с някакво момиче.. не разбирам защо тая болезнена ревност, защото не ви е за лъжата, а заради момичето.. Ако беше си писал с момче, нямаше да е такава реакцията нали ?
Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
хаха много ясно и аз бих му скочила на главата
+1Първоначално написано от Nefarian
BULGARIAN ---- ANIMALS
Първоначално написано от I_hate_you_p
Започвам или да си чатя с бившия и когато се "надуе" го парирам с думите "Защо? Ние си пишем само общи приказки... А ти мило мое момче, какво правиш...?"
ПС: Преди няколко месеца (2-3) ми се случи да разбера, нещо подобно и какво направих - сложих си в профила: "Жена съм аз какво да правя? Обичам чуждите мъже, обичам с тях да си играя и да ме носят на ръце! С богати ходя за пари и карам скъпи, западни коли, шампанско пия аз на екс и после правя бурен секс..."
полудя направо (общи приятели да го гледат това в моя скайп... и да го подиграват...). Гадно беше от моя страна, но му казах, че ако обича курвите и такава роля мога да играя... Повече не се сети да пише с боклуци... (но все пак бях сигурна, че няма да ме зареже, а ще гледа да оправи проблема...)
Може просто тя да му е писала и той като един културен човек да й е отговорил. Ах тази ревност! Но ако ми го бяха направили на мен щеше да види лопата посред бял ден.![]()
^^ Да го зарежеш за такаваа простотияяя ??Първоначално написано от mimichi
![]()
emi 6e mi stane gadno,6e go pitam,za6to me e izlugal![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+954Първоначално написано от sexita
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!