- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един сън ме накара да осъзная всичко
Тъкмо ставам от сън и си го спомням мнг добре.В съня ми беше Ганчо от стария клас,той ме обичаше,аз също мнг го харесвах,но най-добрата ми приятелка беше влюбена в него и нямаше как да сме заедно.Спасих го от изгонване,като го защитават на учителския съвет,когато донесе змия в училище.Играхме шах всеки ден.Майка му го беше родила на 16 и го беше оставила на грижите на баба му,която беше чистачка в даскало.Това беше преди 3 години.Сега съм в гимназия,той е в някакъв техникум.Има едно момче от моя клас,което е двойник на Ганчо на външен вид,но е някакво супер надуто богаташче,живее си сам в апартамент и ме мрази.Харесвам го,но днеска осъзнах защо.Заради приликата с Ганчо.Само заради това.
Много искам целуна Ганчо...просто да отида и да го целуна,да видя как ще реагира след 3 години.Но вече се преместих и нямам никаква връзка с неговата компания и местата на които ходи.
Трябва да направя нещо,за да предстана да мисля и за двамата.Съвет?
Ами ..защо не го потърсиш този Ганчо...?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ганчо !! Потърси го
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+954Първоначално написано от KillSwitchEngage
Не се занимавай с отминали неща.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+ 1Първоначално написано от HONDA
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Gan4o- 3 godini razdeleni... nqma kak da ste zaedno... sama go kaza razli4ni kompanii, a xodite na razli4ni mesta... i nai-vajnata pri4ina- TOVA E BILO MNALo da znam... kofti e,bili ste zaedno vsi4ko e bilo mn hubavo zaedno, no e svur6ilo... prosto ne jivei v minaloto! a tova novoto mom4e sy6to nqma kak da stane, za6toto pyrvo toi te mrazi... i e edno naduto bogata64e..... opitai se da si nameri6 nqkoq vsqtno mom4e koeto da si go haresva6 zaradi samiq nego... a ne 4e prili4al na toz i onq... naqvam se da ti pomognah i se izvinqvam za ezika na koito pi6a prosto ne sum vku6ti... aide uspeh i gore glavata![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
защо да се връщаш в миналото продължавай на пред после това момиче ганчо ако те отхвърли ще страдаш много а няма смисъл
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Винаги има как да са заедно, независимо от различията. Ако преди година и половина беше прочела една моя тема за момчето, с което в последствие тръгнахме, ти, както и повечето, би казала, че няма смисъл въобще да се надявам на нещо(различия, той бил плейбой и т.н)Първоначално написано от evelinka1122
И освен това на Коледа стават чудеса. Потърси го![]()
++++++++++Първоначално написано от scoobydors
еми потърси Ганчо-все пак сънищата са най-върховните желания![]()
И аз направих грешката да откажа на най-желаното момче в даскало/само че беше една година по-голям/заради най-добрата ми приятелка.И стана още по-зле-той започна да ме харесва още повече,а да мрази нея,защото тя била виновна,че съм му отказала.Намери това момче.....смятам,че ще се поувстваш по-добре.
![]()
Ей happy , случайно да не си учила в 95-то училище ? Защото там имаше същия Ганчо, докато аз учех![]()
Аз пък сънувах че ми се е счупил лап топа и повече не можах да влезна в теен проблем. И познаите не беше кошмар а някакъв хубав сън. Пууу ела целуни мене с затворени очи и си мисли че е Ганчо. И да видим аз как ша реагирам така ша реагира и тои.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Наистиан е вярне, че с миналото не трябва да се живее. Но понякога в миналото са се случили неща, които сега биха могли да се поправят.
А и както се казва.... На Коледа стават чудеса!!!
Ако толкова не можеш да го забравиш- опитай.Намери го и виж какво ще стане. Ако нещата не се попучат поне ще си опитала и ще можеш да продължиш напред.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Нали знаеш къде живее или най малкото знаеш техникума в който учи - действай.
Хммм..що не хванеш да се хвърлиш от някъде??![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.