- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болка от една несподелена детска "любов"
Какво да правя... вече не знам... Не мога да се радвам на живота... заради него! Постоянно ме наранява! Искам единствено неговото приятелство, а той се държи като мой ... враг... Не го обичам , харесвам го... НО искам да съм щастлива, а не постоянно да ми е гадно... НЕ ми пише, не ми говори... А аз не искам много... Това че ходя с патерици не значи, че съм по- различна от другите... Писна ми вече... искам да сме приятели! НЕ искам да ме боли... Искам да го забравя, но как?! Ужасно се чувствам... Пък и тази негова усмивка, тя ме кара да полудявам и да се усмихвам без причина... но той никога не се усмихва на мен...![]()
Стегни се малкоНе е първия няма и да е последния.
Свиквай с идиотинавсякъде са .
Гадно е , но трябва да се свиква.Той е идиот и не трябва да се дразниш на такива!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
BaBsYyY_SeXyYy :
Това с патериците временно ли е или не е ? И мислиш ли, че само това го кара да се държи така ?
Едно е сигурно - не можеш да НАКАРАШ някого да те харесва и да има желание да ти бъде приятел.Просто эвучи глупаво.Теэи неща стават от самосебе си.И колкото и да повтаряш,че искаш,съмнавям се нещо да се промени,освен да се вманиачиш още повече.И аэ съм я правила таэи грешка - мислила съм си,че еди кой си е най-най-най-важното нещо в живота ми и че беэ тоэи еди кой си не мога да съм щастлива.Но ги надживах тея неща и раэбрах,че такъв вариант няма.Само той ли може да ти донесе щастие?Няма ли и други неща?Я се эамисли.Keep walking.А те хубавите неща се случват неочаквано.
[size=7][b][u]fosse cos
kakvo takiva momi4eta ste ne moda da razbera... ne vijda6 li 4e toi kraino qsno ne iska da e v tvoeto obkrujenie... toi ne ti obry6ta nikakvo vnimanie i ti produljava6 da go haresva6 i da iska6 priqtelstvoto mu... za6to? druj se taka kakto i toi se durji s teb! kakvo ti puka...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
tupanar,ostavi go,ne ti trqa,ima mn drygi mom4eta
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имайки предвид как хората сме склонни да искаме онова, което не можем да имаме, не можеш ли просто да разграничиш моментното увлечение от по-дълбоко харесване?И по никакъв начин ли няма как да обърнеш внимание на по-достижим човек? Огледай се, сигурно има някой, който те заслужава повече.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
е*и го в гъза и не се занимаваи с него дръж се мъжки с едно момче света не свършва
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
+1Първоначално написано от Nathan
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682