Моят проблем е следния запознах се с едно момиче по което си паднах, но ми каза да не бързам, че имало друго момче .. аз се отказах, но тя просто един ден ми написа в скайп, че нещо неможела да престане да мисли за мене. Минаха няколко седмици говорихме си какво ли не.. скасихме дистанцията между нас..разказа ми как вапросното друго момче и казало че има само секусални чувства към нея и и е станало супер гадно..( тук интересното е че точно там някаде ми каза тия работи че мислела напоследък за мен ) тя знае и за моите намерения към нея ( което не е многог хубаво ) опитвам се да я накарам да излезем някаде, но просто не се получава казва че е заета или не и се излиза а в същотот време ми казва, че трябва да се изясним някаде извън скайп .. незнам дали ме лъже и какво става, но тотално ме обърква.. също така и казах че ми писна да си играеме вече някакви игрички и да каже има ли смисъл или не, но тя ми каза че незнаела точно как ме харесва .. нямам думи просто .. хем се държи някво се едно всеки момент ще тръгнем и веднага ме реже за всичко мн бързо и изтиват чувствата ..хем имам чувството, че е искрена .. хем незнам и аз как да го опиша .. адски много съм привързан към нея какво да правя ???