- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кежуалирането
с този аватър не ми приличаш на кежуал... както и да е деПървоначално написано от Verszerzodes
ами няма проблеми за авера ти прати го, щи го върна с поникнала косичка![]()
![]()
![]()
какво да си меря приказките ...
1. аз не употребявам думи, които не са за детските уши(очи)
2. дори и да употребявам ги пиша цензурирано
3. пиша на БГ, не на латиница като някои други индивиди в тая тема ...
кво ми е на приказките, на някой не му е кеф това което говоря ... ами тва си е негов проблем
Си прааа кот си искам уе..еее?!?!
Casuals като движения няма ясно изразена кауза. Скинхедс са със социална позиция, обличат се семпло и тн. Casuals - нямат социална позиция. Живеят за удоволствието, скъпи дрехи. Аз не виждам много общо.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Grumpy old madman
METOamfetamin88
Хайл Хитлер и на тебе , пещерняк
Си прааа кот си искам уе..еее?!?!
Корава история....
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Августуломей.Първоначално написано от UmenX4ilqk
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ТИ СИ ЦЕНИТЕЛ НА ПОП-ФОЛКА!Първоначално написано от PainMonopoly
Направо на бесния турбо-фолк.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
К'во стаа майна!!?!!? Дека си бе утре нали знаеш у 15 часа нема да ни се верва .. ама аз ще съм с колата братле така че му мислете нема да мръзна !Първоначално написано от CanyH
П.П. Абе лудаци мене тука един ден да ме нема и веднага някой ме замества ,... хахаха ... ае със здраве неверници и запомнете че у всеки човек има поне малко добро!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
невинаги е нужна саморазправа, тъй че аз принципно не съм много съгласен с кежуалските прояви (понякога) ;]
всеки нека си бъде какъвто ще, всяка субкултура изглежда безсмислена или абсурдна в някви аспекти за нейните нечленове. тъй че някакви спорове кой какво защо са крайно субективни..
а и аз съм срещал повече с крайно десни възгледи - и тук, и навън. :р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Коравооо мейт, кежоали ли ше газиме?Първоначално написано от InitialD
Аре сички в дивия и на кафево!
![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
А кво значат найстина или поне с какъв смисъл ги употребяват кежуалите ..... ? и кво е " тъф мейтс"Първоначално написано от 24white24
![]()