.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    !н ThE MidдLe ъф NoWhere

Help: Абонати в скайп ???

Когато давах пълномощни на абонатите си в скайп им разреших да виждат кога съм онлайн.Сега обаче искам да поправя това спрямо някои абонати, а "инкогнито" не ми върши работа, защото тогава никой не вижда статуса ми, а аз искам да огранича само определен брой абонати, но без да ги трия от списъка си.

Град
    !н ThE MidдLe ъф NoWhere
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Block! Не ги трий.
    Но така няма да могат да ми пишат, а аз не целя това ... просто искам да не виждат кога съм онлайн, но да могат да ми пишат.

Мега фен
    Все още няма такава опция в скайп !

Цитирай Първоначално написано от MeChaNiCaL_PoeT
    Block! Не ги трий.
    Но така няма да могат да ми питаш, а аз не целя това ... просто искам да не виждат кога съм онлайн, но да могат да ми пишат.
    Ако не виждат кога си онлайн няма да ти пишат Едва ли има някой скрит статус

Град
    !н ThE MidдLe ъф NoWhere
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Цитирай Първоначално написано от MeChaNiCaL_PoeT
    Block! Не ги трий.
    Но така няма да могат да ми питаш, а аз не целя това ... просто искам да не виждат кога съм онлайн, но да могат да ми пишат.
    Ако не виждат кога си онлайн няма да ти пишат Едва ли има някой скрит статус
    Скрит статус има .. ето го:
    http://pics.deepseek.net/bitbucket/skypeeeee.jpg

Работата е там, че ми дава тази опция само в началото(при добавяне на нов абонат).Получава се това, че абоната го имам в листата си и виждам кога е онлайн, но той не може да ме види(егоистично е, знам).При вариантите, които вие ми предлагате(да го блокирам или изтрия)няма взаимно да виждаме статусите си, а аз искам да виждам техните като в същото време оставам анонимен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си