Встъпителна част: дълго се чудих дали да пусна такава тема и накрая реших, че щом малки пикли дето си нямат и понятие кво е живота пускат повърхностни темички, защо аз да не пусна тема свързана с моето щастие!
Изложение: Да си щастлив е най-просто нещо на света. Много по-сложно е да трошиш нерви, за нещо, в което в повечето случаи не си заслужава. Проблемът е там, че хората си мислят, че щастието е нещо огромно, а то всъщност е в най-малките неща. Днеска се почувствах най-щастлива през целия си жовотНа мен ми стига малко. Стигна ми да видя лицето на един човек и да се разрева от радост. Понякога се замислям колко много пъти някой ми е предавал лошото си настроение. Сега в момента искам да раздам на парченца моето щастие, защото ми е адски гадно, когато аз съм щастлива, а някой друг не... и искам да заразя някой с усмивка, както мен са ме заразявали с набуручени физиономии..
![]()
Заключителни слова: Ами освен едно банално (или не чак дотам банално) Бъдете щастливи, друго не мога да добавя![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
налетяла те е някъква чувствителност утре като влезеш в реалния свят и ще ти секне щастието:P
![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
защо пък да е пушила нещо?!ако никога не си чувствал истинско щастие и не знаеш какво е усещането,то ти губиш...но не си мисли,че си много оригинален с подобни въпроси![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Не звучи правдоподобно,затова задавам този въпрос.Първоначално написано от raichEbaichE
щастиемай нещо си напушена наистина...ама ако има такоа нещо кат щастие дайте малко и на мен имам нужда
![]()
![]()
![]()
...след дъжда кървавите следи се заличават ...и тогава всичко започва от начало..
Когато вратата се отвори зад гърба ми тази вечер и вятърът довя есенните листа навътре... ароматът... той ме съживи!))))) Чух как душата ми си пое въздух. Красиво е!)
Всички вии сте напушени яко май![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
"Реалният свят" е абстрактно понятие. Всеки вижда нещата такива, каквито му е изгодно да ги вижда.Първоначално написано от Tienji
![]()
До авторката- Мерси, подобно.
![]()
Don't worry, be happy!
Защо да съм напушена? Защото не съм от онези, които ползват сайта за отдушник на злобата си и дето бълват отрова тука от страх да не се ухапят и сами да умрат от нея ли? Все още съм щастлива и съм си на мнение, че тва не е измилен свят, а съм в реалния ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.