Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
Цитирай Първоначално написано от GoodGirl
между другото в цялата случка има много голяма доза ирония. преди 2 месеца някой ако ми беше казал, че ще си падна по такъв... щях да му се изсмея от сърце. такива винаги са ме дразнели адски много, пък сега... мдам... живота е радост и тъга, деца мои
хм пък мен такива като теб много са ме дразнели и винаги ще си ме дразнят .. адски тъпа си нали разбираш ... и к'фо искаш да ми кажеш , че следващия път като го видиш и той като почне пак да те вкарва във филма ... ще се нашибате едно яко в кенефа ... и пак ще ти се носи славата на к***а .. т'га , че няма да те наебе още първата вечер .. не значи , че няма да е друг път .. и пак ще те е наебал разбираш ли ... и пак ще те зареже
бати забавната си ''и к'фо искаш да ми кажеш , че следващия път като го видиш и той като почне пак да те вкарва във филма ... ще се нашибате едно яко в кенефа''- как реши, че тва искам да ти кажа?
тъпа не съм, така че не говори колкото да не заспиш това, че ми харесва момчето, не ме прави курва. това, че искам да съм с него, също. и точно това искам- да ми помогнете как да НЕ става така, че да ме ''наебе и да ме зареже''.