- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво да пиша на фалшивата бележка
значи, отсъствах петък и понеделник. трябва ми диагноза за 4 дни, нали ? и там където се пише колко дни домашно лечение 4 дни ли (петък, събота, неделя, понеделник) да пиша или 2 (2та които съм отсъствала от училище)? моля ви з апомощ!
Ако живота беше лесен,нямаше да започва с плач...
Диагноза ОВИ и домашно лечение с дата...кое му е сложното
еми ОВИ е за най-много 3 дни !! аз съм отсъствала 2.. обаче ако съм болна, дните ми стават 4.. за това питам дали се броят събота и неделя, тва е сложното !!
Ако живота беше лесен,нямаше да започва с плач...
Е как ще се броят събота и неделяПишат се само учебните дни през които си отсъствала
Шофирай разумно - стигни жив!
Боже...... Пишат се само дните през , които не си била на училище .....![]()
![]()
![]()
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Пиши ОВИ и хич не се замисляй за колко дни е.Какво лекара да не би да може да предвиди за колко ще ти мине.![]()
Пишеш: 12.12.08-15.12.08 (примерно, не знам кои са ти датиде, но ги пишеш така) Домашно лечение и ОВИ. Държа бележката си за тези дни в ръката си и ти написах дословно какво пише на нея.
а ти си проста.....не ми отг на поста....
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
петък и понеделник ?! не ни карай да се смеем
естествено, че ти трябва бележка за два дни..къде ги видя тези 4 ?! да не би и за събота и неделя да ти пишат отсъствия...оф айде мислете малко![]()
На времето като ходех на училище ОВИ съм си писал за 2 седмици в , които ме е нямало на даскало така , че....но ако ти трябва нещо за по 1-2 дни пишешПървоначално написано от chereshataa
1. гастродуоденитис ( gastroduodenitis )
2. ларинготрахеит ( laryngotracheitis )
Кой чете бележките ?!?И такам за диагнозата ОВИ е идеално.
Йога и мъдрост
Щом си отвъствала от петък пишеш от Х.12.2008 (датата на петък-а) - Х.12.2008 (даатата на понеделник) . Броят се всички дни със съботите и неделите.. Диагноза ОВИ съм си писала и за 10 дни, остър бронхит също става за по малко.. ОМЦ става за 1-2 дни ама от петък до понеделник нещо..
За тва се сещам... . понеже аз постоянно съм с такива бележки
![]()
пиши диагноза хроничен ретардизъм и си наред :}Първоначално написано от chereshataa
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
нененен! пиши ТендовагинитПървоначално написано от ProstoPesho
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
бе напрао трипер и си свободен до края на годинатаПървоначално написано от Mr.Nightmare
![]()
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
+1 съгласна съмПървоначално написано от Biskfitka