.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

проблем с косата

значи сутрин като стана и си изправя/накъдря косата и всичко си е ок
    но като се прибера следобед косата ми е напълно безформена,смис се 1 не съм си правила прическа
    лак слагам дам,и едно нещо на Лореал за защита с/у изгаряне на косата от пресата,при къдрене-пяна .. днеска напр бях права и от тъпата влага и дъжда ми стана ужасна косата
    плс дайте някакви съвети ..

дам, много е гадно така. примерно днеска се изправих, супер ми беше косата и по едно време от тоя дъжд-на гъъъз много се дразня. от влагата косата ми почва се чупи в края и на нищо не прилича. така че някой верно да каже нещо, с което косата да се запази права, ако има влага.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Аз преди малко си купих най - новия лак на Тафт (един червен) 4-та степен на фиксация. Пише, че предпазва от влагата, не спластява косата, прави я мека на допир и отразява светлината, което не значи, че изглежда мазна (да не се обърка някой). Утре ще го пробвам и ще кажа дали има резултат. На мен ми трябват точно връхчетата да останат изправени, след като ги изправя с преса. Тая сутрин много си играх да ги изправя и с кола ме караха до училището и пак си се начупи, както тя иска Ужасно е...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Аз съм ползвала всички лакове на Тафт и мога да кажа че предпазват от влага . И аз днес като излязох косата ми стана ужасна, но не бях с лак, напоследък гледам да не слагам

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    охх вече ми омръзна сяка сутрин да се разправям с тая кошница(косата ми) така че само й слагам пяна понякога или я вързвам на конска опашка..тя си е такава на букли по краищата и е обемна така че друго няма да направя и да иска..аз й се сърдя ужасна е...тва за влагата е голям проблем наистина!!
    in defense of our dreams...

Град
    българия
    И аз съм със същият проблем и след прочетеното ще опитам и лакът на Тафт (поредният който опитвам).Благодаря за съветите и ще пиша ако има резултати.

и аз съм тъй момичета аз ползвах на тафт черен но прекалено се ронеше ли как да го кажа и миришеше на мъжко днеска си направих косата съпер и само гледаш как след 1 4ас спада да не иб защото нямах преса ако някой ми отговори ше емн хубаво
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Супер фен Аватара на gabri3lla
    По принцип не съм доволна от лаковете за коса на Тафт - нищо не предпазват - най вече от влага... простотий .. един път си изправих косата и почти целия го изпръсках и след 20 мин. пак същото Вече и аз незнам какво да я правя тази коса и какво да и слагам за да стои както аз искам

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Повече лак.. или направо вакса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: проблем с косата

Цитирай Първоначално написано от ThinkPink
    но като се прибера следобед косата ми е напълно безформена,смис се 1 не съм си правила прическа
    лак слагам дам,и едно нещо на Лореал за защита с/у изгаряне на косата от пресата,при къдрене-пяна .. днеска напр бях права и от тъпата влага и дъжда ми стана ужасна косата
    а може ли да попитам какво точно е това но Лореал,защото и аз се изправям всяка сутрин и косата ми е ужасна

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Май всички го имаме този проблем И мойта коса е същата - изправям я, нагласям я, изпръсквам почти целия флакон лак (на Тафт черния) и след НАЙ-МНОГО един час - все едно не е изправяна...начупени връхчета, всеки косъм на различно мнение... Наистина е ужасно
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    и аз съм тъй момичета аз ползвах на тафт черен но прекалено се ронеше ли как да го кажа и миришеше на мъжко днеска си направих косата съпер и само гледаш как след 1 4ас спада да не иб защото нямах преса ако някой ми отговори ше емн хубаво
    И аз когато го ползвах този черния косата първите няколко пъти ставаше много много суха и мирише на мъжки парфюм. Спрях да го ползвам определено време и после като го пробвах пак косата ми не ставаше такава(суха). Сега съм с този http://beautycosmetic.biz/popup_imag...h4j7g0d0o7iau6 , той е пета степен и не мирише гадно, супер е

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ми днес си напръсках косата с новия си лак на Тафт (червен) изправих я в крайщата с преса, после пак малко с лак. Напръсках я с лак където я бях топирала и имаше ефект, въпреки влагата.
    http://beautycosmetic.biz/product_in...oducts_id=1902 Така изглежда, само че не е за боядисана коса и е Фактор на фиксация 4-ка! Доволна съм много!
    Иначе и със вакса з акоса съм опитвала, обаче за да има голям ефект трябва повечко да се слага и малко спластява косата
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

а вие изправяте, пръскате лака и разресвате след като изсъхне или не, защото аз лично разресвам(просто не мога си гледам иначе косата, няква на клечки седи) и нещо не се получава...
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Град
    pleven
    za laka: nikoga ne se re6i sled kato se napruska6 iz4akai 2 min i togava
    jivei taka 4e kogato ymre6 i grobarq da pla4e za tebe

Re: проблем с косата

Цитирай Първоначално написано от qCkaA
    Цитирай Първоначално написано от ThinkPink
    а може ли да попитам какво точно е това но Лореал,защото и аз се изправям всяка сутрин и косата ми е ужасна
    начии Hot Liss Creme Themo-Lissante,Technologie Thermo-Protect нещо такова му е името отзьд пише термо-изглаждащ крем за след преса/сешоар
    иначее се чуда вече кво да правяя
    аз съм с червения лак на тафт и може да се каже че не е лош,ама тр бая да сложа за да има ефект саа май има некъв нов пак на тафт светло розов за изправени коси,някой пробвал ли го е??
    ии каква вакса ползвате

ThinkPink мерси много ще го пробвам.
    Аз сега сам с един лак също на Taft 3in1 effect,4 степен е и сам доволна от него,само че трябва да пръскам много за да им ефект

Ух и аз имам същич проблем ... изправям се сутрин и пръскам лак , но към обяд косата ми е вече начупена .... ( лака ми е на Wella за обем с 4-та степен на фиксация ) не е начупена чак толкош а, колкто е рпеди да я изправя , но ме дразни така,...

Град
    раЯ.. (:
    mm moq lak v momenta e Diplona EXTRA starker halt i mirishe na dufka i e mnogo dobyr :P
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Град
    BurgasS
    и аз имам същия проблем ... всяка сутрин ставам да си изправям косата,слагам и лак...и като се прибера е ужаснаааааааааааааааааааа аа

Ужасно е ... не знам дали от влагата или от нещо друго но след 12 часа шсеки кичур коса си има собствено мнение .... Почвам да се отчайвам... А този на диплона мисля , че съмго ползвала , но още преди да си взема пресата и да ми се налага да фиксира цялата коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си