.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Отново за килограмите..

Оф знам,че има доста такива теми..но се депресирах и реших да пиша.Омръзна ми не мога да сваля 1 килограм дори.От 1 месец гладувах постоянно.Бях само на мляко и мюсли тук там някой друг плод 1 купичка мляко на ден най-много две.Вчера реших да се кача на кантара зарадвана от мисълта че съм свалила поне 2 3 килограма.И отново стрелката сочеше на там.Още повече се разтроих.Не искам да съм такава писна ми леля ми и майка ми да ми казват колко съм дебела.Положих max усилия,но не става и не става Какво да правя ..моля за малко помощ

Голям фен Аватара на akinom
    Става така понеже ядеш повече отколкото изгаряш

Мега фен Аватара на Infinity
    колко кг. си и колко си висока
    To infinity and beyond.

170 см 57 кг

Голям фен Аватара на akinom
    добре си.. не се харесваш?! Къде ти се лепи

Отиди на диетолог

кракатаа ми са слаби...нооо талия ужасна..винаги дънките ми са широки в краката може би заради самата талия ..оо и имам коремче колкото и коремни преси да правя не помага не мога да се справя с гадните тъпи тлъстинки в ханша

Голям фен
    Вместо да гладуваш,заложи на здравословното хранене( 5-6 пъти,нопо малко,без тестено газирано и сладко) и на спорта и поспециално на кардио тренировките.Бягай,ходи повече пеша,скачай на въже,карай колело ,фитнес......НО НЕ ГЛАДУВАЙ

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не гладувай! Ограничавай се в самото ядене на тестени храни, сладко, газирано и т.н. Може да правиш някакви упражнения вкъщи или да отидеш на фитнес
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    добре си.. не се харесваш?! Къде ти се лепи
    +1
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

е,не си много дебела,пък ти ако се чувстваш добре си стой така,леля ти и майка ти да се ебат.ако вече и на теб не ти е приятна гледката в огледалото почвай да спортуваш,а и за тея тлъстински,дето ти говориш най-трудно се махат,но ще успееш.

не гладувай,само че яж повече плодове и най-вече ограничавай сладкото и тестото!успех и да не ти пука за макята и лелята!

Ами тези килограми не са много спрямо височината ти!Ходи на аеробика!!!Много е ефективно,един час тренировка без почивка,изпотяваш се и така отслабваш и се стягаш!Яж 3 пъти на ден,не е полезно да гладуваш,така само ще си прецакаш организма!!Повече спорт ,движение и така!Резултата идва бавно и с много труд,трябва да си упорита!Успех!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от ice_teaa
    Мн си дебела 57 кг..

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    Цитирай Първоначално написано от ice_teaa
    Мн си дебела 57 кг..
    при различно телосложение изглежда различно....
    явно щом не се харесва,има защо...

аз например съм 172 и съм 50-51 кг...

аз съм на 8-мия етаж стапалата пеша ги качвам,въпреки че има aсансьор...не ям разделно,ям си каквото ми падне...и въпреки това килограмите ми не мръдват....

почни да спортуваш нещо,може да правиш в домашни условия някое упражнение...недей да се лишаваш от храна... става обратното на искания резултат.... :}

Moje da se zapi6e6 na "Тае Бо" -tova sa uprajneniq mnogo e natovarva6to no ima efekt no se opitvai da namali6 sladkoto i maznite hrani

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си