- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново за килограмите..
Оф знам,че има доста такива теми..но се депресирах и реших да пиша.Омръзна ми не мога да сваля 1 килограм дори.От 1 месец гладувах постоянно.Бях само на мляко и мюсли тук там някой друг плод 1 купичка мляко на ден най-много две.Вчера реших да се кача на кантара зарадвана от мисълта че съм свалила поне 2 3 килограма.И отново стрелката сочеше на там.Още повече се разтроих.Не искам да съм такава писна ми леля ми и майка ми да ми казват колко съм дебела.Положих max усилия,но не става и не ставаКакво да правя ..моля за малко помощ
![]()
колко кг. си и колко си висока
To infinity and beyond.
170 см 57 кг![]()
кракатаа ми са слаби...нооо талия ужасна..винаги дънките ми са широки в краката може би заради самата талия ..оо и имам коремче колкото и коремни преси да правя не помагане мога да се справя с гадните тъпи тлъстинки в ханша
![]()
Вместо да гладуваш,заложи на здравословното хранене( 5-6 пъти,нопо малко,без тестено газирано и сладко) и на спорта и поспециално на кардио тренировките.Бягай,ходи повече пеша,скачай на въже,карай колело ,фитнес......НО НЕ ГЛАДУВАЙ![]()
![]()
![]()
![]()
Не гладувай! Ограничавай се в самото ядене на тестени храни, сладко, газирано и т.н. Може да правиш някакви упражнения вкъщи или да отидеш на фитнес![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
+1Първоначално написано от akinom
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
е,не си много дебела,пък ти ако се чувстваш добре си стой така,леля ти и майка ти да се ебат.ако вече и на теб не ти е приятна гледката в огледалото почвай да спортуваш,а и за тея тлъстински,дето ти говориш най-трудно се махат,но ще успееш.
не гладувай,само че яж повече плодове и най-вече ограничавай сладкото и тестото!успех и да не ти пука за макята и лелята!
Ами тези килограми не са много спрямо височината ти!Ходи на аеробика!!!Много е ефективно,един час тренировка без почивка,изпотяваш се и така отслабваш и се стягаш!Яж 3 пъти на ден,не е полезно да гладуваш,така само ще си прецакаш организма!!Повече спорт ,движение и така!Резултата идва бавно и с много труд,трябва да си упорита!Успех!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от ice_teaa
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
при различно телосложение изглежда различно....Първоначално написано от ReBeL
явно щом не се харесва,има защо...
аз например съм 172 и съм 50-51 кг...
аз съм на 8-мия етаж стапалата пеша ги качвам,въпреки че има aсансьор...не ям разделно,ям си каквото ми падне...и въпреки това килограмите ми не мръдват....
почни да спортуваш нещо,може да правиш в домашни условия някое упражнение...недей да се лишаваш от храна... става обратното на искания резултат.... :}
Moje da se zapi6e6 na "Тае Бо" -tova sa uprajneniqmnogo e natovarva6to no ima efekt
no se opitvai da namali6 sladkoto i maznite hrani
![]()