- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с баща ми :@
здравеите..искам да ви питам за съвет
от доста време насам вече с баща ми мн почнахме да се караме..той все ми се отваря и се заяжда.. случвало се е и да ме обижда понякога.. плс кажете вие какво бихте направили..![]()
![]()
![]()
Поговорете, и изкарай доводите си..
Може просто да е в такъв момент.. нещо с работата, приятели, колеги да го дразнят и да си го изкарва на теб..
Тропни му с крак да види, че и ти можеш така !
Дано си оправите отношенията.![]()
Моя ме е кършил, ти за някви обиди.
Следващия път като почне да те дразни, обижда, наранява му кажи че се чувстваш много зле от поведението му и би искала да си оправите някак отношенията.
Тва ще го кажеш с "Аз-послание" естествено, учи се по психология 9ти клас.
Недей да "атакуваш" с "ТИ се държиш така, ТИ еди-кво-си", защото автоматично баща ти ще заеме "отбранителна позиция" и няма да си разрешите конфликта. Само с "Аз' + чувствата + причините, породили чувствата + предложение за решение на проблема. И само така давай, дори да не захапе от първия път. \/
пример: "(Аз) Чувствам се зле, когато ме обиждаш и се държиш зле (причини), и бих искала да оправИМ (задължително НИЕ) проблема"
*Какво се вживях с тая психология, ех. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
![]()
sp0oko i mene me e "k1r6il"
![]()
пробвай да му изслушаш всичките простотии и обиди които ти крещи без да го прекъсваш и накрая му кажи със спокоен глас " много съм разочарована от теб " и си влез в стаята без да му казваш друготва мноо сдухва - наще като сгафя нещо така ми казват и напрао откачам - супер ефектно е, пробвай нищо не губиш
![]()
![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Незнаеш какво е да имаш баща военен... Непрекъснато е нервен и за най-малкото нещо започва да крещи, даже да нямам вина пак аз съм виновен. До сега винаги съм си мълчал но вече съм пълнолетен и не ме е страх а и не съм му по силите. Не че някога ме е биел здраво но съм си отнасял по някой ритник или нещо такова но все пак мисля, че все пак съм станал човек тъйче не му се сърдя.
Първоначално написано от Sharkey
и мен ме реже така майкааз крещя викам, половин час храня и като ми го изтърси тва се чуствам като идиотка
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
като те обижда не му обръщай внимание, просто се прави, че го слушаш
така хем вълка сит, хем агнето цяло![]()
Fighting for nothing is what you're born for.
Ако ти се заяжда за всяко нещо не му обръщай внимание, а когато той те пита нещо му отговори по същия начин по който той ти е отговорил.Така ще се почувства виновен![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.