.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Относно обеци...

Здравейте на всички. В събота или неделя ще си дупча ушите исках да попитам първо - горе долу след колко време кръвта ще се изчисти и безпроблемно ще мога да си сваля медицинските обеци ?
    И второ - с какъв разтвор е добре да почиствам дупките? Благодаря предварително.
    ...Wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you..
    Whatever It takes orhow my heart breaks I will be right here waiting for you ...

Мега фен
    Град
    София
    Кръв няма, но докато ти зарастнат ушите ще мине известно време- 3-4 седмици, а при мен още не са- дупчих се преди 6 месеца. Там ще ти обяснят всичко, но си вземи 5-6лв повече, че ще ти се наложи 9 дни да промиваш с антибактериален сапун, кислородна вода и антибиотик. Спирт в никакъв случай.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    на мен ми казаха 2 МЕСЕЦА и чак токава да ги сваля... според мен кат отидеш там където ще си продубчваш ушите и там ще ти кажат най-точно
    Bring it on baby.. I taste good!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Мойте още не са зараснали, но след 1 месец си смених медицинските обици. Имах малки проблеми, но кръв не е текло. Просто сутрин си мажех ушите без да свалям обиците с един гел, който ми дадоха и ги въртях. Тва беше... Но като цяло е по-хубаво да стоиш пове4е време с медицинските, за да заздравеят хубаво, защото аз съжалявам, че прибързах. Пробих си ги края на юли, а още има да зарастват
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на Infinity
    знаеш ли какво правят тука...мажат ги със урина били заздравявали супер бързо така...а и това съм го чувала от всичките хора които познавам със дупки
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    знаеш ли какво правят тука...мажат ги със урина били заздравявали супер бързо така...а и това съм го чувала от всичките хора които познавам със дупки
    Neneneненене луди ли сте хора...
    миеш с антибактериален сапун и промиваш с кислородна вода всеки ден и не сваляш поне 1 месец...!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    и баба ми това е разказвала.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    офф какви антибиотици брее?божее вие го изкарахте на операциая направо..кислородната вода е абс достатъчна .. спокойно няма да ти се откачат ушите
    in defense of our dreams...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    при всеки е различно,при някои има възпаления при други не ,но 6 месеца ми се струва преувелечено аз моите 4 дупки (освен първите които са ми от бебе) съм си ги дупчила сама и слагам направо обеца менте или пластмаса и нямам никакви проблеми.. все пак в студиото би трябвало да ти дадат инфо..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Моите дупки на ушите пък зарастнаха за 3 седмици...Сигурно щяха да зараснат още по-бързо ама ги закачах постоянно и те се разкървиха...Промивах само с кислородна вода...

Моите зараснаха за 3-4 седмици. С нищо не съм се промивала, но да знаеш, че е хубаво да си въртиш обичката, за да се оформи по лесно дупка.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен Аватара на mynichka
    Моите не помня на ушите бях мъничка ..а за пъпа ме караха да си купувам антисептичен крем ..и антибактериално сапунче и всеки ден да си въртя обецата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    ~ВаРнА~
    ..мойте с нищо не съм ги мазала..и са си много добре

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    офф какви антибиотици брее?божее вие го изкарахте на операциая направо..кислородната вода е абс достатъчна .. спокойно няма да ти се откачат ушите
    Ами ухото като ти стане лилаво, надуе се тройно и пуска по една лъжица гной, слуз и други л**** гледай само, как ги почваш антибиотиците
    Първо антибактериални сапуни и кислоодна вода, после вечер нещо от сорта на Baneocin (антибиотична паста) и след 2-3 седмици сте готови, ако няма усложнения, а и зависи дали няма да сложите пиър с голям пин, че се връщате в първи клас с упражнението

Град
    раЯ.. (:
    boje e tretata dupka kato mi q napraviha daje ne sym q i promivala, ama beshe prez zimata i kato si navun na studeno te boli uhoto..i sled dve sedmici mahnahmedicinskata
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Моите не помня на ушите бях мъничка ..а за пъпа ме караха да си купувам антисептичен крем ..и антибактериално сапунче и всеки ден да си въртя обецата
    мила много съм навита сега за обеца на пъпа .. , но едни казват , че боли други не .... и много ме е страх .. теб боля ли те

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Аз мойте като ги продупчих нищо не има правих-бях 2-3 клас.Пък на третата дупка-преди 1 година обецата си я махнах на 2-рия ден и слагах някфи тенекийки-нищо не ми стана.Кви са тея промивания..
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

С нищо не съм ги промивала...Пробих ги сутринта и вечерта си махнах и сложих обицата Ве нямаше кво да правя и се занимавах... Тва на третата дупка... и след 3-4 дена смених обицата със сребърна...По принцип ушите не са ми претенциозни въобще А на втората дупка на ухото (щото на едното имам 3,а на другото 1 ) ,та на втората дупка на ухото се бях шашнала и око месец ми седеше медицинската обица..обаче с нищо не съм промивала и тая дупка

Аз имам и на двете уши.. едното в 3ти-клас , другото преди 3 месеца...
    Стоях си по една седмица с медицинските после златни директно! Без никакъв проблем..!

Промивайте го със спирт, парфюм, афтършейф...ракия дори !
    поне аз така правех
    Но се пази, че може да има големи усложнения!
    Вокално-инструментален фолклорно-алтернативен растафарияно-пънкарски ансамбъл Кю-тире-чек пожелава Весели Празници и Щастлива Нова Година !!!!

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Кръв няма, но докато ти зарастнат ушите ще мине известно време- 3-4 седмици, а при мен още не са- дупчих се преди 6 месеца. Там ще ти обяснят всичко, но си вземи 5-6лв повече, че ще ти се наложи 9 дни да промиваш с антибактериален сапун, кислородна вода и антибиотик. Спирт в никакъв случай.
    +1 ... Мен като след като ме дупчиха носих медицинските обеци положин година .... за сигурност, да не се прецака нещо

Обичам обици.Най-обичам когато хората ме попитат защо имам банани в ушите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си