- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно обеци...
Здравейте на всички.В събота или неделя ще си дупча ушите исках да попитам първо - горе долу след колко време кръвта ще се изчисти и безпроблемно ще мога да си сваля медицинските обеци ?
И второ - с какъв разтвор е добре да почиствам дупките? Благодаря предварително.![]()
...Wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you..
Whatever It takes orhow my heart breaks I will be right here waiting for you ...
Кръв няма, но докато ти зарастнат ушите ще мине известно време- 3-4 седмици, а при мен още не са- дупчих се преди 6 месеца. Там ще ти обяснят всичко, но си вземи 5-6лв повече, че ще ти се наложи 9 дни да промиваш с антибактериален сапун, кислородна вода и антибиотик. Спирт в никакъв случай.
на мен ми казаха 2 МЕСЕЦА и чак токава да ги сваля... според мен кат отидеш там където ще си продубчваш ушите и там ще ти кажат най-точно![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Мойте още не са зараснали, но след 1 месец си смених медицинските обици. Имах малки проблеми, но кръв не е текло. Просто сутрин си мажех ушите без да свалям обиците с един гел, който ми дадоха и ги въртях. Тва беше...Но като цяло е по-хубаво да стоиш пове4е време с медицинските, за да заздравеят хубаво, защото аз съжалявам, че прибързах. Пробих си ги края на юли, а още има да зарастват
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
знаеш ли какво правят тука...мажат ги със уринабили заздравявали супер бързо така...а и това съм го чувала от всичките хора които познавам със дупки
![]()
To infinity and beyond.
Neneneненене луди ли сте хора...Първоначално написано от cool_doll
миеш с антибактериален сапун и промиваш с кислородна вода всеки ден и не сваляш поне 1 месец...!
и баба ми това е разказвала.Първоначално написано от cool_doll
офф какви антибиотици брее?божее вие го изкарахте на операциая направо..кислородната вода е абс достатъчна .. спокойно няма да ти се откачат ушите![]()
in defense of our dreams...
при всеки е различно,при някои има възпаления при други не ,но 6 месеца ми се струва преувелеченоаз моите 4 дупки (освен първите които са ми от бебе) съм си ги дупчила сама и слагам направо обеца менте или пластмаса и нямам никакви проблеми.. все пак в студиото би трябвало да ти дадат инфо..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Моите дупки на ушите пък зарастнаха за 3 седмици...Сигурно щяха да зараснат още по-бързо ама ги закачах постоянно и те се разкървиха...Промивах само с кислородна вода...
Моите зараснаха за 3-4 седмици. С нищо не съм се промивала, но да знаеш, че е хубаво да си въртиш обичката, за да се оформи по лесно дупка.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Моите не помня на ушите бях мъничка ..а за пъпа ме караха да си купувам антисептичен крем ..и антибактериално сапунче и всеки ден да си въртя обецата
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
..мойте с нищо не съм ги мазала..и са си много добре![]()
Ами ухото като ти стане лилаво, надуе се тройно и пуска по една лъжица гной, слуз и други л**** гледай само, как ги почваш антибиотицитеПървоначално написано от ValzZi
![]()
Първо антибактериални сапуни и кислоодна вода, после вечер нещо от сорта на Baneocin (антибиотична паста) и след 2-3 седмици сте готови, ако няма усложнения, а и зависи дали няма да сложите пиър с голям пин, че се връщате в първи клас с упражнението![]()
boje e tretata dupka kato mi q napraviha daje ne sym q i promivala, ama beshe prez zimata i kato si navun na studeno te boli uhoto..i sled dve sedmici mahnahmedicinskata![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
мила много съм навита сега за обеца на пъпа .. , но едни казват , че боли други не .... и много ме е страх .. теб боля ли теПървоначално написано от mynichka
Аз мойте като ги продупчих нищо не има правих-бях 2-3 клас.Пък на третата дупка-преди 1 година обецата си я махнах на 2-рия ден и слагах някфи тенекийки-нищо не ми стана.Кви са тея промивания..
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
С нищо не съм ги промивала...Пробих ги сутринта и вечерта си махнах и сложих обицатаВе нямаше кво да правя и се занимавах... Тва на третата дупка... и след 3-4 дена смених обицата със сребърна...По принцип ушите не са ми претенциозни въобще
А на втората дупка на ухото (щото на едното имам 3,а на другото 1 ) ,та на втората дупка на ухото се бях шашнала и око месец ми седеше медицинската обица..обаче с нищо не съм промивала и тая дупка
![]()
Аз имам и на двете уши.. едното в 3ти-клас , другото преди 3 месеца...
Стоях си по една седмица с медицинските после златни директно! Без никакъв проблем..!
Промивайте го със спирт, парфюм, афтършейф...ракия дори !
поне аз така правех
Но се пази, че може да има големи усложнения!
+1 ... Мен като след като ме дупчиха носих медицинските обеци положин година .... за сигурност, да не се прецака нещоПървоначално написано от Loshotia
![]()
Обичам обици.Най-обичам когато хората ме попитат защо имам банани в ушите.