.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Момичета вие имате ли...?

momi4eta wie imate li te4enie?!..az hodih na ginekolok gledaha me tam i ni6y mi nqma..oba4e to nespira..po cql den s1m s ejednewni..twa e wseki den..kajete wie imate li?

P.S. nqmam vpredwit te4enie predi ili sled cikal mi ejednewno ?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ako mi kaje6 kakvo e na cvqt-bqlo ili prozra4no,gustota moga da ti kaja tva-onova.i dali pie6 protivo4ata4uni naprimer.kaji ne6to pove4e za samoto te4enie

emii..bezwetn0 e

hottie
    Guest
    аз нямам. Течението е признак за проблем, като изключим овулационния период,където то остава оскъдно.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    аз нямам. Течението е признак за проблем, като изключим овулационния период,където то остава оскъдно.
    +1
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Пишкаш без да се усетиш имаш проблем с бъбреците от студа
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз имам да . . такова бяло Нищо ми няма, просто си ми тече обаче

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    mdamm.. i az hodih na ginekolog gleda me tam i na mene ni6y mi nqma ma mau she si mi te4e sht0ty i na mam i e taka i edna moya fr su6to i te4e taka posoqnno.. a dali twa she e problem pri sexa .. smis dali mom4eto nqma da go e gnus ili ne6y takowa..mn se pritesnqwam..

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    mdamm.. i az hodih na ginekolog gleda me tam i na mene ni6y mi nqma ma mau she si mi te4e sht0ty i na mam i e taka i edna moya fr su6to i te4e taka posoqnno.. a dali twa she e problem pri sexa .. smis dali mom4eto nqma da go e gnus ili ne6y takowa..mn se pritesnqwam..
    Аз предполагам,че не е толкова много за да ти прави проблеми при секс. Вече ако е наистина обилно трябва да отидеш на лекар. Ако е малко няма от какво да се притесняваш, няма да се забелязва

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Аз обикновенно имам когато съм много болна

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    po4ti vsqko treto momi4e ima te4enie

Ако е с теб само заради секса няма смисъл да си хабиш батериите...колкото до течението...не е нищо особено

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NIXAN4
    Ако е с теб само заради секса няма смисъл да си хабиш батериите...колкото до течението...не е нищо особено
    Ами гнусно си е!Дори и да не правиш секс е тъпо да влачиш течение.

daa az w 4antata si iam postoqnno rezerwni prewruzki..mn e gadno ;(

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ми..болна си!Иди при друг генеколог... или може да е наследствено щом и майкатиима същия проблем
    П.С. КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Според мен лично,щом няма никакъв цвят и мирис(по принцип бялото течение мирише "на риба"),и ако не тече обилно,значи не е бяло течение. Ти сама каза,че е безцветно,но аз и на идея си нямам за какво става въпрос,понеже не съм имала такова.Най-добре отиди при друг специалист.Такива течения се лекуват,много момичета от форума са се преборили.

А също може да е защото защото яйчниците и "работят" по процеса на развитието си и те да отделят този секрет

Rofl4e,да не ти разбивам теорията,обаче аз нямам такова течение,като имаш впредвид че съм сравнително малка и яйчниците ми "работят" по процеса на развитието също.Имам бяло течение и то много рядко,най-често когато яйчниците ми са настинали.И все пак,всеки организъм е различен.Дарла правилно попита за повече информация,ала авторката отговори само едно "безцветно е",по което ние можем да си предполагаме много неща.

Ами не мисля че е нещо опасно..ама чак ежедневно..нз щом са ти акзали че ти няма нищо значи ти няма нищо дишай :P

Град
    Ямбол
    Аз такова нещо нямам.
    Смисъл имам, но в нормалните граници.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    pandemonium
    Това е често срещано при булшинството от жените и е съвсем нормално. И аз го имам, но тъй като влизам в банята поне 1 дневно не ми прави впечатление. Преди си мислех че е сериозно, бях се притеснила, че нещо не ми е наред, но после споделих с приятелки, разръчках се в Google и се поуспокоих. Повечето жени и момичета се притесняват, че е някаква гъбична инфекция предадена по полов път, но лично аз го имам от преди да правя секс за пръв път.

Не мисля, че е нещо, заради което който и да е трябва да се стресира, освен ако не е постоянно. В малки количества е нормално(повтарям или потретвам).

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

mArMaLaDkA виж какво аз също преди 1год. някаде имах такова течение,и ходих при личния си лекар и му обясних как стоят нещата!Той ми отговори,че няма нищо страшно и,че това е защото яйчниците са в процеас на развитие!Може просто при теб да го няма не е задължително при всяко момиче!

еми имам...но често е много слабо и не се забелязва...но пък понякога направо съм си подмокрена.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Rofl4e, кирилицата не е задължителна.
    Имам ако съм настинала.

и аз имам ама ее бяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си