.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    А също може да е защото защото яйчниците и "работят" по процеса на развитието си и те да отделят този секрет
    И аз мисля че е това, защото и аз го имах ходих на генеколог и той това ми каза, но мойто почти не се забелязваше, а тя щом и превръзки си слага нз.
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Ами аз имам нещо като течение, но то е безцветно, без забележим мириз и е по няколко капчици дневно. И наистина като настина става по-обилно, но не се забелязва, не ми е създавало проблем и..не мисля, че това е бяло течение..нали?

Цитирай Първоначално написано от Na7a6a
    Ами аз имам нещо като течение, но то е безцветно, без забележим мириз и е по няколко капчици дневно. И наистина като настина става по-обилно, но не се забелязва, не ми е създавало проблем и..не мисля, че това е бяло течение..нали?
    emii...moeto e takowa i stwa wse po "obilno"

Иди при друг генеколог
    Препоръчвам ти същото.

Град
    то не е град,а джунгла...
    и аз бях тей по едно време, ходих по лекари и сички ми казваха, че ми няма нищо. веднъж един чичи в майчин дом съобрази да ме попита дали съм имала цистит или проблеми с бъбреците, и се оказа, че от там е проблема.

pfff i az imam nqkakvo takova bezcvetno otvratitelno e nz da h0dq li na genekolok nz misleh 4e sled vreme shi spre ama to minaha nqkolko meseca i priodyljava o6te

м аз нямам...
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Повече от фен Аватара на brusa
    spukala si traba vikni nekoe da raskopae da q smeni
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си