- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Направи си сам
Готова съм
http://kachi-snimka.info/images/viu1275409921j.jpg
http://kachi-snimka.info/images/viu1275410003q.jpg
пълно е с бонбони![]()
ооо много е яко!!!Първоначално написано от Dumb
И особено като си го напълнила с бонбони още по-яко!
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
може ли някой да ми обясни как се правятПървоначално написано от kristito3
аз съм си правил скейтпарк за фингърборд с халф- и куотърпайпове, грайндбокс и 2 рейла.. за жалост вече ги няма, както и манията ми по фингъра..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/20...y_palechko.jpg
първият ми опит <3
добре се получи, мисля))
Оо, много е хубаво!Първоначално написано от Snickers
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Относно зададен въпрос от kristito3 на страница 19 - в Пловдив има един магазин,който е като дистрибутор на материалите на Слънчоглед.Намира се на бул"Мария Луиза",срещу църквата "Св.Петка" (кафе Авеню).По-добре няма как да го обясня,а не съм и от Пловдив,но мисля,че това е достатъчно.Аз лично от там съм купувал разни неща.
А някой може ли да ми обясни как се правят плетените гривнички които са по горе
Следващия път пиши на кирилица
Редактирано
by ShtrudeL
Аз съм плела с такива връзк и е много лесно!!!![]()
![]()
[img]C:\Users\Milen Denkov\Desktop\Без име.jpg
ето така се правчт само при правото се слага едно с/у друго, а при кривото-по диагонал[/img]
от икебаана..
..дървесаата ги боли..
.. цял ден това правих
черупки от кокос,моментно лепило,малко сухи пръчки,цветя,шишарки и т.н.
после пръст,кактуси и всичко 6 върху керамичната чиния![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Та аз съм ентусиаска по почти всичко...Та и на последах тук там гледам плетени играчки. В гугал виждам толкова много, но всички са на една кука. Този начин на плетене не ми се отдава особено. Въпроса ми е някой знае ли как става? И клипче ви свършило работа. Каквато и да е помощ. С топли посрещания се приемат и идеи за плетени играчки на две куки.
Творбите са 98% въображение и 2%вдъхновение
От Видин съм. Аз също си правя гривнички и обици./по-късно ще ви ги покажа/ Миналата година обиколих и никъде не намерих моделин, който да се врвърдява или пече. Тъй като нямам възможност да си купя от друг град мога ли да правя медальончета от бяла глина/или някаквав друга/? С какво да боядисам глината след това? Имам темперни бой, но мисля, че ще се разтече боята, ако медальона се намокри? Предложения за глина, боя, моделин/пак ще обиколя/?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
^акрил
А от къде си взимаш мъниста и ефтини ли са ?Първоначално написано от the_best_f
![]()
Първоначално написано от ElinoOor
Адски якооо
Много е хубаво , браво ??
А с какво отряза кокоса ??![]()
аз мога да кажа как се прави супер добра димка. ако някой се интересува да ми пише на лично.![]()
подчертавам че не съм правил подобна димка, а само са ми разказвали.всичко което правите е на ваша отговорност.
![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Теди, старата тема на нов глас, едно безсъние ме е погнало, та помачках самосъхнеща глина (кафява е моята, с бялата имам лоши спомени, а и ми мирише неприятно):Първоначално написано от Madness
//снимката е скапана, да ми се прости, не ми се снимаше
В зависимост от дебелината и формата съхне от 24 до 24+ часа, което шитаво за нетърпеливите, които си правят обици час преди излизане, но пък за "от днес за утре" е идеално.
![]()
![]()
А рисунки приемат ли се![]()
Kутийка за подарък
1. Необходими са 8 квадратни листа, 4 за горното капаче, 4 за долното. По желание листите могат да са в различен цвят. От 21см лист се получават 11 см кутийка.
2.ЗА ГОРНОТО КАПАЧЕТО Прегънете листа по средата, след това на четири. След това сгънете горната част още веднъж на две, както е на картинката. Разгънете.
3. Сгънете по диагонал. Разгънете.
4. Сгънете горния ъгъл до прегънката, най-близко до средата.
5. Сгънете левия ъгъл по дължината на първия. След това и долния ъгъл по дължината на левия.
6. Прегънете и последния ъгъл така че да се получи формата на плик.
7. Прегънете долния край на плика до гония, така, че да се получи нещо като Х.
8. Прегънете по средата, където се пресичат линиите на хикса. Разгънете
9. Прегънете по диагонал по линията на Х. Разгънете. Направете същото и по другия диагонал на Х.
10. Разгънете целия лист.
11. Сгънете веднъж, докато ъгълчето достигне посочената прегънка. След това сгънете още веднъж по направената вече гънка. Разгънете.
12. Сгънете левият ъгъл по посоченият начин.
13. Прегънете крайчето, така че да направи ъгъл с големия квадрат.
14. Прегънете първо от дясната страна, след това от лявата.
15. Обърнете обратно.
16. Прегънете диагонално по направените вече прегънки на Х.
17. Сгънете назад върха.
18. Порегънете върха надясно по посочения начин.
19. Прегънете долния десен ъгъл към върха.
20. Обърнете въгха наляво.
21. Сгънете върха по страната на големия триъгълник, така че да сочи нагоре.
22. Прегънете върха надясно.
23. След това го прегънете още веднъж, така, че крайчето да сочи надясно.
24. Разгънете като внимавате за запазите гънките, които ще трябват по-къснно.
25. Повторете всички стъпки общо 4 пъти.
26. Отворете долните краища, като всяко трябва да изглежда като страна на капачето.
27. Съединете четирите готови части, като острите краища, трябва да се подпъхнат под прегънатата част.
28. Така изглеждат две съединени съседни части.
29. А ето така изглежда капачето отвътре, когато всички части се съединят.
30. Това е единият от вариантите за капачето. Но при всеки вариант, най-добре ще е да се подлепи с малко тиксо от вътрешната страна. Може да го оставите по този начин, или....
31. Това е другия вариант, при който краищата са леко подгънати.
32. Вариант 3. Краищата са сгънати така, че да се получи квадрат.
33. Вариант 4. Краищата са прегънати и подпъхнати .
34. Вариант 5, който се получава като от вариант 4 краищата се прегънат още веднъж.
35. ДОЛЕН КАПАК
Това е началната стъпка за долната част на кутийката. Взимаме лист със същата големина и прегъваме на четири, за да намерим центъра.
36. Прегъваме и горната половина на две.
37. Прегъваме долния ляв ъгъл до средата.
38. Подгънете така, че десният ъгъл да се прегъне по диагонал и да се постави над подгънатия в точка 37 ъгъл.
39. Трябва да се получи този ъгъл. Тази форма я направете общо 4 пъти.
40. Съберете четирите части, като страните се подпъхват една под друга.
41. Така трябва да се подложат четирите ъгъла, за да се затвори кутийката.
42. Това е готовата кутийка от вътрешната страна. Получава се малка дупка, но ако ви притеснява в кутийката може да се сложи някаква подложка.
43. Ето я готовата кутийка, с която ще очаровате всички!
когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО,и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО което е трябвало да дадеш...
съжелявам че картинките не се получиха но това ми е нов рег и немога да пращам линкчета![]()
когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО,и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО което е трябвало да дадеш...
уникатии.. хайдее моляя вии нека да зеживее тазии темичка защото простоо е уникалнаа и полезнаа .. поздравления от мен за авторката на тематааа
.. да я възтановимм хораа хайдее ..
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪