- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Направи си сам
Как се плетяха????? И квадратното и кръглото??
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Такааа... трябва ми схема за правене на каравана от картон.. Т.е. как да сгъна и да залепя, понеже не ми се отдават измерителните работи.
Моля ви да помогнете, защото имам супер голямо желаниее, а никакво време : )
Готова съм
http://kachi-snimka.info/images/viu1275409921j.jpg
http://kachi-snimka.info/images/viu1275410003q.jpg
пълно е с бонбони![]()
ооо много е яко!!!Първоначално написано от Dumb
И особено като си го напълнила с бонбони още по-яко!
може ли някой да ми обясни как се правятПървоначално написано от kristito3
аз съм си правил скейтпарк за фингърборд с халф- и куотърпайпове, грайндбокс и 2 рейла.. за жалост вече ги няма, както и манията ми по фингъра..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/20...y_palechko.jpg
първият ми опит <3
добре се получи, мисля))
Оо, много е хубаво!Първоначално написано от Snickers
Относно зададен въпрос от kristito3 на страница 19 - в Пловдив има един магазин,който е като дистрибутор на материалите на Слънчоглед.Намира се на бул"Мария Луиза",срещу църквата "Св.Петка" (кафе Авеню).По-добре няма как да го обясня,а не съм и от Пловдив,но мисля,че това е достатъчно.Аз лично от там съм купувал разни неща.
А някой може ли да ми обясни как се правят плетените гривнички които са по горе
Следващия път пиши на кирилица
Редактирано
by ShtrudeL
Аз съм плела с такива връзк и е много лесно!!!![]()
![]()
[img]C:\Users\Milen Denkov\Desktop\Без име.jpg
ето така се правчт само при правото се слага едно с/у друго, а при кривото-по диагонал[/img]
от икебаана..
..дървесаата ги боли..
.. цял ден това правих
черупки от кокос,моментно лепило,малко сухи пръчки,цветя,шишарки и т.н.
после пръст,кактуси и всичко 6 върху керамичната чиния![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Та аз съм ентусиаска по почти всичко...Та и на последах тук там гледам плетени играчки. В гугал виждам толкова много, но всички са на една кука. Този начин на плетене не ми се отдава особено. Въпроса ми е някой знае ли как става? И клипче ви свършило работа. Каквато и да е помощ. С топли посрещания се приемат и идеи за плетени играчки на две куки.
Творбите са 98% въображение и 2%вдъхновение
От Видин съм. Аз също си правя гривнички и обици./по-късно ще ви ги покажа/ Миналата година обиколих и никъде не намерих моделин, който да се врвърдява или пече. Тъй като нямам възможност да си купя от друг град мога ли да правя медальончета от бяла глина/или някаквав друга/? С какво да боядисам глината след това? Имам темперни бой, но мисля, че ще се разтече боята, ако медальона се намокри? Предложения за глина, боя, моделин/пак ще обиколя/?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
^акрил
А от къде си взимаш мъниста и ефтини ли са ?Първоначално написано от the_best_f
![]()
Първоначално написано от ElinoOor
Адски якооо
Много е хубаво , браво ??
А с какво отряза кокоса ??![]()
аз мога да кажа как се прави супер добра димка. ако някой се интересува да ми пише на лично.![]()
подчертавам че не съм правил подобна димка, а само са ми разказвали.всичко което правите е на ваша отговорност.
![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Теди, старата тема на нов глас, едно безсъние ме е погнало, та помачках самосъхнеща глина (кафява е моята, с бялата имам лоши спомени, а и ми мирише неприятно):Първоначално написано от Madness
//снимката е скапана, да ми се прости, не ми се снимаше
В зависимост от дебелината и формата съхне от 24 до 24+ часа, което шитаво за нетърпеливите, които си правят обици час преди излизане, но пък за "от днес за утре" е идеално.
![]()
![]()
А рисунки приемат ли се![]()