.
Отговор в тема
Страница 2 от 18 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 447
    Мега фен Аватара на Blab
    Не, не, трябва да ги има и другаде.)
    Моделинът се казва Фимо*, не е ученически моделин, а точно такъв "за изпичане". Търси го в магазин за художнически материали.
    Аз съм виждала септември, като бях в Пловдив, до Джумаята(май така беше?) при сергиите с художници, едно момиче с моделинени бижута(имаше прекрасни котета за уши, помня, че много се прехласнах).
    Та, ако не намериш сама откъде да си купиш, питай хората.))

ПП:Точно сега за мартеничките се оглеждай, ще има и такава продукция, сигурна съм.

А Лудото е прелестна)
    Жирафът с лИлавите точки си ми остава любим, обаче.<3

*поне моят, съдейки по снимките на Меднес, нейният е друг, предполагам с цветни салами(хах) в обща опаковка.

ник`ви салами :д

http://www.clayprincess.com.au/products/fimo_multi3.jpg
    (някои са ми класик,а не софт,не знам кво е разликата,ама май софт-а е по-мек и мазен)

мерси иначе,а Блаб,що реши,че е по-различен

Мега фен Аватара на Blab
    точно заради мазното
    гледах, има няк'ва глупост за примесване към моделина, както и гланц, да не е от т'ва?

неееее,те само котката оранжевата и динозавъра са мазни и то щото не са печени :д
    същия си е
    :P

Мега фен Аватара на Blab
    Аз все пак си поръчвам един Зираф. [-o<

a kolko struwa tozi modelin i kolko cwqta sa

ot modelina mogat da se naprawqt martenichki

Мега фен Аватара на Blab
    Много. Само меките са в 48 нюанса.
    ~3лв. на парче

strahotna e tazi kukla ;d samo ne razbrah 3 lw. 1niq cwqt li e

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Прекрасни са на Маднес.Защо съм с две леви ръце. Като пуснах темата си казах ей сега ще направя нещо,ама вие с тези фигурки ми разказахте играта...

ПП Блаб,преди 2 седмици(може би) имаше на профила ти от Пепеляшка едно клипче и се бях навила някой ден да го гледам,но изгубих линка.Търсих в youtube,но ми дава все други.Би ли ми дала линк
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Много са хубави всичките.И аз съм навита да си купя.. пък каквото измайсторя с моите златни ръчички.

Мега фен Аватара на Blab
    В лошото време сме много продуктивни :

И една гривничка с косматковци от Улица Сезам, но не съм я фотографирала, уви.)

дЕца, да покажете после какво сте измайсторили.)
    Както казва авторката, изобретенията

az si t1rsih modelin no nikade ne mojah da otkriq mojete li da mi kajete k1de w pld ima

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Не, не, трябва да ги има и другаде.)
    Моделинът се казва Фимо*, не е ученически моделин, а точно такъв "за изпичане". Търси го в магазин за художнически материали.
    Аз съм виждала септември, като бях в Пловдив, до Джумаята(май така беше?) при сергиите с художници, едно момиче с моделинени бижута(имаше прекрасни котета за уши, помня, че много се прехласнах).
    Та, ако не намериш сама откъде да си купиш, питай хората.))

ПП:Точно сега за мартеничките се оглеждай, ще има и такава продукция, сигурна съм.

хей хора,хрумна ми да си направя един от така нареченит барбарони или фотьойли пуф това са тези като чували вътре пълнеж и като седнеш и ти остава по формата,та мисълта ми е..някой от тук правил ли е,ако да може ли схема за изработване(ушиване) и също така,потърсих из форума,но не открих идеи за ръчно изработен пдарък за 8-ми март мерси предварително

Мега фен Аватара на Blab
    Зависи каква форма искаш.
    По-назад в темата го бяхме обсъждали май.
    Не ти трябва чак схема:Д

i az iskam da izrabotq rachno podarak za mama ;d

еми аз прегледах,но само е споменато чe отгоре плата да е нещо меко и с цип,а отвътре тва с пълнежа да е от хастар,но аз имах напредвид ако някой знае приблизителни размери,с какво може да се напълни,за да е леко и меко и т.н. иаче и аз още не мога да измисля какво да изработя на мама ако някой има идеи,моля да ги сподели

Мега фен Аватара на Blab
    Изрисувайте й ваза, украсете саксия със салфетна техника, персонализирайте чаша/сервиз за кафе/чай... такива неща.
    Някоя брошка може да измайсторите... Зависи от майките, моята е делова и не се кефи на дрънкулки:Д

Прегледай темата за Горещия стол, Пльок беше дала адреса за поръчка на пълнежа за чувалите, а именно - пластмасови топченца.;

Mмм.. тези топчета са стериопорени и
    можеш да си намериш
    във всеки строителен магазин
    * незнам по какъв друг начин да го озаглавя*
    Казва се перлит и ги продават в едни чували, доколкото помня не са много скъпи, взимаш си един и ще ти е напълно достатъчно.

и аз мислех за перлит,но той няма ли много прах по него?да не взема да побелее всичко

iskam da si naprawq obica za wejdata ot modelin da sa topchencata otstrani kak da stane

Мега фен Аватара на Blab
    Постни снимка на такава обица, че хич ме нЕма.

То топченца сякаш много сложно се правят,ама не знам...то едното нали трябва да се сваля и да се слага с винтче...ако искаш и шифта на обицата да ти е от моделин става сложно.Или просто си направи една огъната пръчка :д или ползвай шифта на друга обица и си направи само топчето,което не се маха,поне аз така мисля
    Е такова нали
    http://www.azola.bg/img/OBIAVI/0010289_s17.jpg

ПС:
    http://img5.imageshack.us/img5/206/p3080094f.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си