- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Направи си сам
Не, не, трябва да ги има и другаде.)
Моделинът се казва Фимо*, не е ученически моделин, а точно такъв "за изпичане". Търси го в магазин за художнически материали.
Аз съм виждала септември, като бях в Пловдив, до Джумаята(май така беше?) при сергиите с художници, едно момиче с моделинени бижута(имаше прекрасни котета за уши, помня, че много се прехласнах).
Та, ако не намериш сама откъде да си купиш, питай хората.))
ПП:Точно сега за мартеничките се оглеждай, ще има и такава продукция, сигурна съм.
А Лудото е прелестна)
Жирафът с лИлавите точки си ми остава любим, обаче.<3
*поне моят, съдейки по снимките на Меднес, нейният е друг, предполагам с цветни салами(хах) в обща опаковка.
ник`ви салами :д
http://www.clayprincess.com.au/products/fimo_multi3.jpg
(някои са ми класик,а не софт,не знам кво е разликата,ама май софт-а е по-мек и мазен)
мерси иначе,а Блаб,що реши,че е по-различен![]()
точно заради мазното
гледах, има няк'ва глупост за примесване към моделина, както и гланц, да не е от т'ва?
неееее,те само котката оранжевата и динозавъра са мазни и то щото не са печени :д
същия си е
:P
Аз все пак си поръчвам един Зираф. [-o<
a kolko struwa tozi modelin i kolko cwqta sa
ot modelina mogat da se naprawqt martenichki
Много. Само меките са в 48 нюанса.
~3лв. на парче
![]()
strahotna e tazi kukla ;d samo ne razbrah 3 lw. 1niq cwqt li e
Прекрасни са на Маднес.Защо съм с две леви ръце.Като пуснах темата си казах ей сега ще направя нещо,ама вие с тези фигурки ми разказахте играта...
![]()
ПП Блаб,преди 2 седмици(може би) имаше на профила ти от Пепеляшка едно клипче и се бях навила някой ден да го гледам,но изгубих линка.Търсих в youtube,но ми дава все други.Би ли ми дала линк![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Много са хубави всичките.И аз съм навита да си купя.. пък каквото измайсторя с моите златни ръчички.
В лошото време сме много продуктивни:
![]()
![]()
И една гривничка с косматковци от Улица Сезам, но не съм я фотографирала, уви.)
дЕца, да покажете после какво сте измайсторили.)
Както казва авторката, изобретенията![]()
az si t1rsih modelin no nikade ne mojah da otkriq mojete li da mi kajete k1de w pld ima
Първоначално написано от Blab
хей хора,хрумна ми да си направя един от така нареченит барбарони или фотьойли пуфтова са тези като чували вътре пълнеж и като седнеш и ти остава по формата,та мисълта ми е..някой от тук правил ли е,ако да може ли схема за изработване(ушиване)
и също така,потърсих из форума,но не открих идеи за ръчно изработен пдарък за 8-ми март
![]()
мерси предварително
![]()
Зависи каква форма искаш.
По-назад в темата го бяхме обсъждали май.
Не ти трябва чак схема:Д
i az iskam da izrabotq rachno podarak za mama ;d
еми аз прегледах,но само е споменато чe отгоре плата да е нещо меко и с цип,а отвътре тва с пълнежа да е от хастар,но аз имах напредвид ако някой знае приблизителни размери,с какво може да се напълни,за да е леко и меко и т.н.иаче и аз още не мога да измисля какво да изработя на мама
![]()
ако някой има идеи,моля да ги сподели
![]()
![]()
Изрисувайте й ваза, украсете саксия със салфетна техника, персонализирайте чаша/сервиз за кафе/чай... такива неща.
Някоя брошка може да измайсторите... Зависи от майките, моята е делова и не се кефи на дрънкулки:Д
Прегледай темата за Горещия стол, Пльок беше дала адреса за поръчка на пълнежа за чувалите, а именно - пластмасови топченца.;
Mмм.. тези топчета са стериопорени и
можеш да си намериш
във всеки строителен магазин
* незнам по какъв друг начин да го озаглавя*![]()
Казва се перлит и ги продават в едни чували, доколкото помня не са много скъпи, взимаш си един и ще ти е напълно достатъчно.![]()
и аз мислех за перлит,но той няма ли много прах по него?да не взема да побелее всичко![]()
iskam da si naprawq obica za wejdata ot modelin da sa topchencata otstrani kak da stane
Постни снимка на такава обица, че хич ме нЕма.
То топченца сякаш много сложно се правят,ама не знам...то едното нали трябва да се сваля и да се слага с винтче...ако искаш и шифта на обицата да ти е от моделин става сложно.Или просто си направи една огъната пръчка :д или ползвай шифта на друга обица и си направи само топчето,което не се маха,поне аз така мисля
Е такова нали
http://www.azola.bg/img/OBIAVI/0010289_s17.jpg
ПС:
http://img5.imageshack.us/img5/206/p3080094f.jpg