- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Направи си сам
от какво и как си направила тия работи с фейтеПървоначално написано от Sham
![]()
Яка темичка, нека да е по-напред, а пък аз в най-скоро време ще се захвана да направя нещо по въпроса и да ви представя творенията си...![]()
яя да ви питам от къде си купувате цветни малки дървени маниста в СОФИЯ защото аз си купих ама те бяха наистина от малките и 1манисто ама такова тъничко беше 0,05лв. и една гривна ми излезе 4,50лв
лилавите обички са уникалниииПървоначално написано от Blab
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
защо ти е да си дупчеш ноктитеПървоначално написано от divacheee
и как изглежда
я обясни малко, че ме шашна
![]()
Ще отговоря на някои въпроси .. ( по назад , които гледах в темата - като гледам никой не си е правил труда да ги отговори .. ) и понеже им знам отговорите нека и аз се впиша в тази яка темичка , мнооого ме радва < 33 .. и така : Откъде мога да си намеря моделин ? отговор : Моделин се купува от книжарниците .. ( има и глини , и пластелини .. много често се бърка с пластелин така , че гледай да пише Моделин или MODELING .. струва около 2 , 80 - 3 лв ... зависи от парчето . ! После : имаше няк'во някой го беше сложил във фурна за 30 мин .. ( лееле .. то не тррябва във фурна , човек - то го режеш .. оставяш го да изсъхне 30 мин - 1 час , ( аз 24 часа , за да стане хубаво ) и .. вече действаш - не ти трябват фурни и глупости .. !![]()
всъщност, зависи от моделина;
Марабу се пече 30 минути на 110 градуса;
[quote="Sham"]
Леле мн е яко А на какво си го нарисувала и с какво ?? Мс![]()
![]()
![]()
с четка и боички:Д в/у моделинче:Д
тези неща за какво служат? Първото ми прилича на медалйон, а второто нзПървоначално написано от Sham
![]()
обици са, искаш ли да ти ги покажа в/у ушите си:Д
Аз искам.Първоначално написано от Sham
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
пх, лигла:Д
отлагам си писането по всевъзможни начини:Д
![]()
Прекрасни са! :Д
от 5 месеца се каня да си купя моделин и хубави акрилни боички и все отлагам... ама тоя път наистина ще си взма!![]()
кУпи си)
да покажеш после)
ще покажа!
ако всичко е така като си го мисля, следващата седмица ще имам пне 2-3 цвята:Д пък и идеи не ми липсват![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
http://img35.imageshack.us/img35/8487/pb070399.jpg
Sham,това медальонче,което си го рисувала казваш,че е върху моделин.Фимо ли?Мислех си да си купя бяла глина,от нея да си правя плочиците,отговре да рисувам с квото сваря и накрая лак за нокти...
Та мисълта ми беше пробвала ли си го тоя номер,бялата глина мога ли да я пека във фурната като моделина или и трябват спец пещи и блябля ииии тия твойте работки със темперни боички ли ги праиш и отгоре с лак за нокти нали?
/нещата са ти страхотни,май съм ти го казвала и преди,аз още преди да си купя моделин за пръв път от тебе съм гледала и много ти се радвам отдавна/
невежа съм с глината, признавам си го.
взех си една, бяла, която сама изсъхва и се нарони, не можах да се оправя, процедурата ми е неясна.
тези боички са съвсем обикновени акрилни(за твърди повърхности), отгоре съм намацала блясък за моделин, което си е почти същото, като безцветен лак за нокти.
//мерси)
значи рисуваш върху бял моделин от тия на фимо?
сватбата е в/у бял моделин, да
Да,ясно.
Просто аз исках да мина по-тънко да не ползвам фимотата,че са малко,а да си купя нещо като глината,да рисувам отгоре.
Даже си сспомням едно време като не знаех баш за кво става въпрос и отивам да питам за моделин и оная ми показва едни големи калъпи и вика имаме бял и кафяв само и аз о.О
Мерси иначе![]()
по-натам още снимки,сега няма![]()