.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Внимавайте има нов вирус! "ЗОВ" - Забременяване от въздуха!!! На вятъра са му поникнали много пишки и забременява всичко живо що мърда .... за тва си пъхайте тампони в гъзовете и женски кондоми на устенцата!!!!!!
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Цитирай Първоначално написано от Kokzero
    От автора си направих гениални изводи за секса като цяло:

1 - Уя това е самурайски меч, сложеш ли му презерватив и той се къса и раздробява като едрозърнест ориз по китайски.
    2 - Пет минути е секс ! Останалото са нежелани претенции.
    3 - Забременява се по всяко време на вкарването, дори и ако не свършиш.
    4 - Всичките ни майки го отнесоха, добре че ще е само 5 минути срам.
    5 - Най-безопасно от забременяване е следното - вкарваш, вадиш, опипваш презерватива, за допълнителна сигурност го сменяш, отново вкарваш.
    6 - Автора на темата и въпросното гадже делят IQ една обща мозъчна клетка, посредством връзка сиамски близнаци свързани уста в гъс. (този форум цензура ли има, че ми поправи звучната дума г-ъ-з на "задни части" )

бахти тва ме разби утрепах се се смея то и аз съм малко такава параноичка щото по същия начин снощи на 5 минута спрях ама той вече беше свършил или ддз май беше ама свърши в мен и незнам кво да мисля вече не беше скъсан презерватива нито изхлузен ама пак се паникьосвам и ще е добре ако някой ме успокои щото вече чакам с нетърпение цикала ми
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си