- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Аутсайдери"
ее извинявам се, ако има друга такава тема ама не намерих..та кажете сега понякога чуствате ли се като "аутсайдер" .. чесно си кажете![]()
Не. Просто хората на всякъде ме приемат доста добре.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да.
В моя клас се чувствам наистина така.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Не - няма от какво да се чувствам аутсайдер - всички идиоти правят обществото, а не обратното.![]()
Рядко, но се случва.
Don't worry, be happy!
Не се чувствам - аз съм такава. Което си е мое решение и така съм си перфектно.
Да...доста често се случва. Чувството, че абсолютно никой не може да ме разбере напълно, въпреки че познавам адски различни хора, с които все пак имам по нещо общо, но някакси никой не е точно като мен...Което може би е естествено, но някои хора като че ли нямат подобни проблеми![]()
Бтв това, че мразя тълпите и много хора на едно място, прави ли ме аутсайдер?![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
понякога,но ве4е не ми пука
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
Не.
Винаги съм била сред лесно общуващите и адаптиращите се.
Но и постоянно съм заобиколена от хора, чието присъстие и внимание не винаги желая...
Ами в класът ми винаги съм била, съм и ще бъда аутсайдер. Просто никой не би ме приел такава каквато съм.![]()
Случвало ми се е. По принцип правя отвратително първо впечатление, което в последствие опровергавамНо някои хора не искат да се откажат от първото си впечатление.
В последните години все по-рядко се чувствам настрана от останалите - научих се сякаш да общувам, да не се срамувам - по природа съм стеснителна, но всеки от познатите ми би се изсмял на това твърдение - научих се доста добре да се справям със стеснителността си.
Може да се каже.Нямам почти никой близък от класа,пък с тези,които бях по-близка се отчуждихме,защото рядко се виждаме и споделяме...Хората се променят..
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Честно казано да.. особено преди време. Сега вече все по-рядко и по-рядко![]()
мне...![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
В последно време да. Не съм се сближила особено с класа ми, а вече са се оформили нещо като групички, а само се лутам ту тук ту там.![]()
... или просто отивам с хора от другите класовеПървоначално написано от krisence
мога да кажа , че мразя класа си всички са някакви толко подли , въобще не ми се занимава
май ми харесва да бъда "аутсайдер" в случея , така си ми е по-добре
![]()
РядкоПреди в класа си си бях аутсайдер.всички ми бяха толко противни,че бая качествено се изолирах.Ама сега в университета се разбирам с всички и ми е яко
Ами да.Според мен всеки човек в даден момент се чувства като аутсайдер, разликата е че някои го осъзнават, а други не...
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change