- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Аутсайдери"
Първоначално написано от merediana
Да, понякога се чувствам така, но не ми прави впечетление, може би понякога съм си виновна аз. Гадно ми е когато от многото ми приятели и познати няма с кого да отида до барчето примерно ... или както сега на баскет.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
mii mislq che zasega ne (slawa bogu)![]()
_____zwezdichka_____*_____
В определнни периоди Да.В класа се разбирам с 5-6 души което според мен не ме прави аутсайдер,но в останалата чст от класа си може и да съм.Лошото е,че има моменти в които имамч чувството че никой няма да разбере проблемите ми.![]()
Да,случвало се е,но пък не ми е кой знае колко некомфортно тогава.Почти не ми пука и все си намирам с какво да се занимавам.
Мда. Техната мамица що така бре![]()
Да, особено когато обяснявам на някой нещо а той ме гледа като коза (с извинение) .. Тогава имам чувството, че говоря на неразбираем за него език. Отвратително чувство ;D
Мм не...аутсайдер никога не съм била.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Понякога да.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
В класа си не съм аутсайдер. И все пак там нямам приятели - те са ми просто едни добри познати. Няма никой който да споделя музикалните ми предпочитания, което е ужасно, щото всички слушат някви тотални бози и когато ни попадне някой касетофон, никой не ми дава да пускам Радио 1 Рок. Не ме разбират и в много други отношения. Едиственото нещо, което им харесвам е чувството им за хумор и може би заради това не съм се отцепила за да я карам единашката.
Понякога се чувствам така,защото не усещам ,че има с какво толкова да си говоря с някой.Иначе хода да си приказвам с всички.Винаги съм с някой,но не е същото като с най-близките ми приятели![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Да..но преди се случваше много по-често. Понякога се чувствам така дори и да съм заобиколена от много хора
"Стоя на пръсти... накрая на света"
Да.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
I azПървоначално написано от Goddess
![]()
Аз също.Първоначално написано от Sissy90
Никога не съм била аутсайдер в пълния смисъл, но винаги съм страняла малко от хората. Вече никой не би казал, че имам мисли като "Оф, дали се държа както се държат нормалните хора..." Които на самата мен се струват смешни и срамни дори... Малко ми е сложно с мойта глава точно, ама се справям добре. Трудно ми е да се харесвам и да се възприемам. Дори и това, което не мога да харесам в себе си да е хубава различност и с нея да мога да печеля повече приятели и познати също.
Иначе май ме мислят точно за това, което искам. Сега оставя да се справя с налудничавите мисли, които си ги имам оот 1-ви клас сигурно.
Зависи от настроението, понякога се сдухвам, понякога - обратното...
честно казано незнам,много от нашия клас не ги понасям![]()
но важното е че най-добрата ми приятелка е в моят клас.друго не ми трябва:P
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
Рядко,но понякога се случва..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Понякога,когато ми е сдухано съм..и без това тея от класа не мога да ги понасям![]()