.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на Rofl4e

Модератор!

Знам че темата не е за тук но просто полудях когато видях поредната заключена тема от MusicIsTheKey ти постояно заключваш всяка моя тема независимо в кои раздел!Аз искам помощ в последната ми пусната тема тя ми я заключила е защо!?Има толкова много тъпи теми които пълнят форума и не са заключени ти все моите теми заключваш в които искам помощ!!!

Град
    Horrorwood
    Тянко оправи си английския.
    Иначе нямам мнение по темата. Решила е, заключила я е. Големи драми.
    Your pseudo sunshine I don't need.

В темата съм обяснила защо е заключена!

Не е нормално потребител с над 800 мнения и регистриран преди цяла година, да пуска тема със заглавие "HELP!!!". Пуснах пост, предупредих те да го оправиш, чаках 3 часа и накрая я заключих.

Да но това е че тя заключва всяка 2 тема в този форум!Опитва се май да се прави на кремчето!

abv

аве модераторе и моита тема заклиучена ( сорка ама не намерих ИУ ) баси... пък и кфо ми е на ТЕМАТА ВЕ ?!?! голяма работа...загорял съм и вече голямата работа МОДЕРАТОРА заклиучва...

Re: abv

Цитирай Първоначално написано от ninjako
    аве модераторе и моита тема заклиучена ( сорка ама не намерих ИУ ) баси... пък и кфо ми е на ТЕМАТА ВЕ ?!?! голяма работа...загорял съм и вече голямата работа МОДЕРАТОРА заклиучва...
    aa ne hora wie cepite naprayy .. rofl4e nedei taka sht0ty stawash za smqh.. moderatorkata e prawa.. kak she napishesh na zaglawie HELP!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az predlagam i taq tema za da sekliu4i

ОК а предишни теми които определено не са били със заглавие ХЕЛП защо отново точно тя ги е заключвала?!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    ОК а предишни теми които определено не са били със заглавие ХЕЛП защо отново точно тя ги е заключвала?!

za drygite ne znam oba4e za tazi moderatorkata e prawa..ZAKLU4ETE WERNO TAQ TEMA

Във всяка тема съм обяснила защо е заключена.

Кажи за кои точно имаш предвид? Дай линкове, а не пиши само безпочвени обвинения.

Било е одавна!Мислиш ли че помня кога точно е било пък и линкове да ти давам!?!
    П.С. за темата хелп можеше само да напише под обяснението ми че имам нарушение и с влизането ми във форума шях да го оправя!

Обвиняваш за нещо, а дори не можеш да подкрепиш тези обвинения с доказателства? В абсолютно всяка тема съм обяснявала защо е заключена, а ти в момента просто се заяждаш заради твоята.

Мисля, че тази се изчерпа, а да не говорим, че отново нарушаваш правилата. (т.1)

1.Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си