Цитирай Първоначално написано от kobrichka
До колкото разбирам Х не ти е обарнал внимание преди време,защото е знаел че приятелят му те харесва "Но Х знаеше че неговият приятел ме харесва и поради тази причина разговорите бяха свдени до минимум.".Ако искаш да пробваш с Х остави приятеля си,но не го лъжи.Ако обичаш прятеля си остани с него,но ако не го ...остави го и едва тогава започвй нещо друго.Само ще ти кажа,че мъжкото приятелство е много по силно от женското(лично мнение),жените ще прецакаме най-добрата си приятелка заради мъж,но много малко мъже ще прецакат приятеля си заради жена.Погледни реално Х не е направил нищо конкретно,за да ти покаже че е влюбен в тебе.Едните погледи не означават нищо.Струва ли си да развалиш връзката си заради "Понякога погледите ни се срещаха, понякога лко се докосвахме ( но не мога да преценя дали тези неща не бяха чиста случайност)" .
Типичен пример съм аз. Аз съм Х моя приятел е влюбен в някаква си. След време тя взе да се кара с мен. Настрой моя най-добър приятел срещу мен. Скарахме се, аз му казах че не му се сърдя просто тя му е гадже и е нормално да я защитава. Но му казах че приятелството с нея няма да му е от голяма полза и просто тяхното беше малко... тъпа история просто влечение към секс, харесване и т.н. но не и обичане. Скъсаха. Моя приятел осъзна че не е бил прав като я е защитавал и разбира се разбрах го, защото така е наистина и сега сме пак наи добри приятели.
Не искам авторката да ме разбира нещо погрешно и да се ядоса нещо просто подтвърждавам че мъжкото приятелство е по силно от колкото женското. Разбира се ако е истинско приятелство.