- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- въпрос за космите
искъм да попитам нормалноли е да имам косми около дупката на задника и как да ги махам ?
еми да нормално е... ако си решил да ги махаш по добре фотоепилация.. щот иначе ще стане брада... ама да знаеш че взимат стабилни парички на фотоепилацията особенно на такива места...
На една позната й били взели около 800лв за триъгълник и за дупетоПървоначално написано от [DamieN
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
нормално е.Първоначално написано от saito-x
с каквотои да ги махаш - след време ще са пак там, качествено и количествено уголемени.
Първоначално написано от face.the.future
e ti kvo o4akva6 samo za edno 6trakvane s lazera vzimat po 4 leva![]()
Егати въпроса. По-натуралистично не можа ли да се изкажеш?!
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Нормално е.
[size=7][b][u]fosse cos
напълно нормално е не се притесняваи.аз лично си ги махам с кола маска ,но боли страшно много![]()
Kакто луната грее,зада видим звездите,както слънцето огрява нас,зада можем да живеем,така аз се нуждая оттеб
И аз имам този проблем.Ходих на ендокринолог.Там ми направиха изследвания и вс се оказа от яйчниците.Сега пия хаапчета.След 2 месеца щели да се махнат.Аз имах там и от долу на гушата и до ушитее косъмчета и е ужасно неприятно.И ме е много срам.Не е нормално това.Имаш проблем с яйчниците щом са ти излезнали косъмчета от зад.По добре отиди на гинеколог и ще ти се предпишат хапчета и вс ще се оправи.
Напълно нормално е ! Можеш да се съмняваш за болест,само ако имаш косми на нетипични за жената места и имаш нередовен цикъл.
Аз си ги махам с бръснача.
А как познахте пола на автора?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз това си мислих ,че може и да е момче..Пък и момиче да е -бръснача и готово!Кола маска точно там не препоръчвам-веднъж един косъм ми се беше врастнал,голяма мъка беше.
таа ти момче или момиче си???
аз лично ползвам крем депилатор или бикче
Напълно нормално еМожеш да ги махаш с кола маска... предполагам, че не би било проблем.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Еми нормално е но ако ги махаш с бикче ще стават повече и след време като брада кола маска там зависи дали си падаш малко мазохис![]()
Mi kola maska nai-dobre spored men za6toto posle mnogo pove4e i po debeli 6te stanat kosam4etata. Moje da ide6 i na kosmetik (mai taka se kazva6e) da ti gi napravi, ne e mnogo skapo ama si boli dosta. No vapreki bolkata az preddpo4itam kola maskata pred brasna4a
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Нормално е да!! Кола маска, епилатор, бик4е, депилатоар...
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
еми ........![]()
^ безсмислен и ненавременен коментар...
Радвам се, че проблема ти е намерил разрешение, но отзад е нормално да имаш, тва не е причинено от нищо, а е природно.Първоначално написано от ani_crazy
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана