- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разтълкувайте...
Здравейте. Значи много ми е интересно как бихте разтълкували това:
Едно момиче много харесва едно момче.Преди Му е признавала.. но нищо меьду тях не се е получило защото момчето не е искало. Горе долу След година момичето продължило да харесва въпросното момче. Няколко седмици наред момичето не излизало от тях освен в събота.Когато момчето е виждало в дискотеката Винаги отивало при нея и въпреки нейното несъгласие да я целуне,момчето хващало главата на момичето и я целувал.Една събота момчето казало на момичето Здравей,но момичето отговорило че не иска да говори с него
Той:Давам ли ти надежди като се целуваме?
Тя: Не, не ми пука (Тя излъгала). Както на теб не ти пука , така и на мен не ми пука
Той:Глупости,щом го правим и на двамата ни пука.
Какво мислите?Дали е дошло времето.. момчето да изпитва нещо към нея?
Иди-дойди!
поговорете. според мен има някакви чувства към теб и сякаш имате шанс щом е казал че и на двамата ви пука
На 13 ли си? Тъпа ли си да се даваш да те изоплзва ?:
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да..може би .. или просто се прави на интересен ..за да и даде някви надежди и послееее...нищо да не напраи!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Малко детска история
По темата,какво занчи "Дали е дошло времето.. момчето да изпитва нещо към нея?" това са чувства те не идват когато ти им заповядаш.Тях или ги има или не,няма време е да имам чувства хоп и вече я обичаш....после време е да няма чувства и хоп спираш да я обичаш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мисля, че на някой хора никога не им идва времето... Акъла също...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от HONDA
+1![]()
Прави го нарочно ..според мен не изпитва нищо към момичето
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Еми като се даваш - той явно не вижда нищо лошо да взема.
Покажи малко характер.
1) Ако не искаш - следващия път като реши да те целува му забий един. (после напиши как е реагирал, 'щото ми е интересно)
2) Ако искаш - възползвай се, че ти е навит...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Това момчето е много мъдро . като дзен-будист.
Всичко е възможно. Не може да се каже . Не ги познаваме.
+1 Моят съвет е да поговорите сериозно, отношно вашите така и така объркани отношенияПървоначално написано от kobrichka
Ти нормална ли си да му се даваш така и да му търчиш по гъза цяла година,а той да си праи с теб кфот си иска?!![]()
Имай малко самоуважение,съществуват още 6 билиона момчета на тая Земя
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Кви вафи бе мен...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.