- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега накъде!?
Значи преди 8месеца бях на един купон,имах си сериозен приятел от година и 4 месеца,но не бях с него на купона-бях с приятелки.Там се запознах с 1 момче,с което ми беше много приятно в един момент се целунахме и така прекарахме купона.После си писахме,разбрахме се да се видим,закара си ме до нас и винаги когато оставахме насаме беше мил,нежен и прекрасен!аз си заминах на село,за да видя Гаджето,с което просто вече не исках да бъда макар силната Любов,която беше преди.Скъсах ме.После се виждах 1-2 пъти с новото момче,но той си хвана гадже моя съученичка-скъсаха доста бързо,после пак се виждахме и до тогава за мен беше просто забавление,намери си и др гадже,за жалост обаче Тук дойде момента,в който усетих че го обичам!той също ме харесва,защото когато можехме се виждахме,макар да си има гаже!Но на скоро вече стана много тежко.На един купон,на който бяхме не очаквах нищо,а той ме изненада с целувки и прегръдки-разбира се ТАйни!в последствие скъса с тази девойка и остана сам.Виждахме се,но както и в началото на отношенията ни така и до сега,пред другите нищо,само когато сме сами.Просто един път докато бяхме сами,той ми каза че за него не съм момиче на повикване,каза че съм нещо повече,нещо много повече.проблема е,че се виждаме 2 максимум 3 пъти месечно.Когато го викам на кафе с нас той не идва на скайп ми пише хубави думи,но се виждаме рядко,Обичам го безумно.Без него просто ме боли сърчицето,притеснявам се за него,просто наистина го обичам,но дефакто аз знам,че е голям женкар и може би аз страдам за нищо.НЕ мога без да го виждам,но ако не спра да мисля за него,ще се побъркам!
Кажете да се отдам ли на сърцето и когато мога да съм с него,да съм или да приключа всичко,не искам да страдам!?
Само да уточня не сме правили С*екс и в момента пак си има приятелка.МОЛЯ ви дайте съвет,не съм някоя 13 годишна,проблема ми е сериозен.Дали има нещо или е само за кефа и какво да правя аз?![]()
![]()
![]()
![]()
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря