.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво може да бъде ... ?

Току-що открих нов проблем...или по-скоро причината за стария ..... Вече се пооправи след усърдно измиване на главичката...но след като слязох по надолу изникна нещо бяло....като коричка....сякаш е оставала сперма там .... сега е на коричка която е по целия ми пенис .. и то под кожата ми .....махнах голяма част и измих отново но .... има още и тъкмо смятах да продължа .... исках да ви попитам дали е само коричка от сперма или може би е и нещо друго .... ?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мисля ,че по скоро е нещо друго!По добре посети лекаря

Доколкото разбрах това нещо си го измил донякъде.Щом може да се мие,значи трябва по-старателно да се измиваш.Ако проблема остане-уролог!!!

Град
    Перник
    Правил ли си секс с някое момиче?
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Правил ли си секс с някое момиче?
    Не .... и не вярвам да е фимоза просто някфа коричка маха се лесно,но има болка при махането....Сега се прибирам от училище и влизам в банята за да се изчистя .... Дано не е нищо сериозно ... боже направо ме е срам ако е от хигиената ми...не се мия рядко ама не го и правя секи път в банята.....

Град
    Перник
    И аз съм имал такива случаи.Не знам от какво е.Малко е и много боли.Не съм му правил нищо и си мина от самосебеси.Не махай коричката.Може да го намажеш със здраве

И аз съм имал такива случаи.Не знам от какво е.Малко е и много боли.Не съм му правил нищо и си мина от самосебеси.Не махай коричката.Може да го намажеш със здраве
    Благодаря ти човече .... и си прав наистина е малко и боли .... И просто не проумявам как може да го имам .... спазвам хигиена .. е не е като да го мия всеки ден .... но не знам .... ще изчакам известно време да видя какъв ще е резултата .... Благодаря много

Град
    Перник
    По някой път се случва и при перфектна хигиена.Имал съм случай в който имам само зачервяване и много боли,но след няколко дни минава.Не се притеснявай и пак казвам,не разкъсвай кожичката.Мажи го с крем здраве и като се миеш не го търкай.Просто така прави,че да не те боли

1 съвет преди всичко:
    Спазвай по-добра лична хигиена !
    ако се чувстваш несигурен и мислиш,че ти има нещо,иди на уролог!
    Все пак няма да ти го одрежат,а ще ти предпишат нещо за лечение.
    Малко сме разумните.

По някой път се случва и при перфектна хигиена.Имал съм случай в който имам само зачервяване и много боли,но след няколко дни минава.Не се притеснявай и пак казвам,не разкъсвай кожичката.Мажи го с крем здраве и като се миеш не го търкай.Просто така прави,че да не те боли
    Ами то е някво като коричка бяло и беше под главичката .... Махнах малка част но после се отказах заради болката .....

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Какво може да бъде ... ?

Цитирай Първоначално написано от Wosh
    Току-що открих нов проблем...или по-скоро причината за стария ..... Вече се пооправи след усърдно измиване на главичката...но след като слязох по надолу изникна нещо бяло....като коричка....сякаш е оставала сперма там .... сега е на коричка която е по целия ми пенис .. и то под кожата ми .....махнах голяма част и измих отново но .... има още и тъкмо смятах да продължа .... исках да ви попитам дали е само коричка от сперма или може би е и нещо друго .... ?
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

не вярвам някога да се научите изобщо как да питате, бе момко!

Абе не знам ама аз си мисля, че е от хигиената... Как така не го миеш всеки път... Не трябва ли всеки път като влезнеш в банята да си уголиш главичката и да си я измиеш... Поне от това което съм виждала в банята, мъжа ми не пропуска да си я измие и то със сапун... не просто да я замие... и досега не се е оплаквал от никакви странни неща по члена си

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami ne sum mom4e,ama do kolkoto i az znam bi trqbvalo vseki put da si zabelva6 glavi4kata i da izmiva6 vsi4ko tam!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си