.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Не разбирам за к'фо могат да се карат две '' приятелки '' , като момчето/мъжа САМ избира с кого да е ...
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

stupid shit no real fr
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от stop_looking_at_me
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Значи от този цвят на буквите на поста ти (жълти) ми изтекоха очите >.<.
    по-скоро са оранжеви. Това е жълто, а това оранжево.... има разлика, а? Но все пак се извинявам.

Както и да е, благодаря за мненията ви. Просто най-малко го очаквах от нея... като сестра ми е, преживяли сме толкова много и сме си споделяли страшно много неща... но МОЕТО момче няма да си споделяме. Боли да си предаден от някой за който до онзи ден би дал живота си, понеже очакваш същото от тях... явно съм страшно заблудена.
    Благодаря на Господ, че имам и други приятелки.... но до колко и те са такива не знам. Винаги ще има съмнение в мен, дори малко, но ще е там.

MartiSSima,
    абсолютно права си... много би ме заболяло да ги гледам заедно. Но ако той се поддаде значи не е този за който го мислех. (както тя се оказа че не е тази за която я мислех). Тъй като нямам твърди доказателства, само предположения, ще гледам да не убивам когото и да било. Най-много да си поговоря с него... той няма как да не ми каже ако нещо става... А вече след това ще мисля какво ще правя с нея... най-много да я отпиша тотално и тва. Гадното за нея е че ще осъзнае че е загубила най-вярната си приятелка точно защото тя не е била такава...

мirmark, интересна теория...

UnHappyy,
    съгласна съм че момчетата са страшно добри приятели... имам много такива и е лесно да се споделя с тях... винаги ще те защитят и тн. После става интересно, като разбереш че те те приемат като нещо повече от приятел, но това е друга тема. Но също вярвам че има и такива момичета. Примерно останалите ми приятелки... явно без малко драма не може.

F_CK_all_I_need_is_U,

съгласна съм че истинско приятелство между момичета има. Аз също съм се отказвала от момче заради приятелка. Не ми беше приятно да ги гледам двамата и се отдръпах... въпреки че той искаше да се раздели с нея и да е с мен... аз просто не можеш да я нараня, въпреки че ми беше приятелка от скоро и не я познавах много добре.... просто по начина по който ми говореше за него, разбрах колко даржи на него и колко го обича.
    Пожелавам ти успех за да не я убиеш.Може би си по силна натура от мен аз съм склонна да я изкормя само заради приятелството ни.На него майната му.Добро решение си взела.В крайна сметка не си заслужава да трепеш нерви заради 2 души който си мислят че са по велики от теб,Никой не заслужава такова отношение.Така че смело напред говори с него и ако той е искрен и сподели че нещо става режи ги докато е време защото неприятностите после ще са в ПЪТИ по големи!Успех мила!

Аве да ви имам женските проблеми. Знам че в момента всеки който го чете ме мисли за малоумен, но кат видиш че не ти е приятелка я заебаваш и толкоз.... Бъди зла кучка относно нея.
    А и от ситуацияата която представяш разбрах, че нямаш никво доказателсвто срещу нея.
    еййй ма сиг. аз съм грешния тука ама просто не моа си го обясня кво се нервите на някой човек със седмици. Кат не ще да сте аверки, разбираш защо, ако тя е права еми извиняваш се или нещо такоа ако те заебе - край.

Цитирай Първоначално написано от MartiSSima
    Цитирай Първоначално написано от stop_looking_at_me
    MartiSSima,
    абсолютно права си... много би ме заболяло да ги гледам заедно. Но ако той се поддаде значи не е този за който го мислех. (както тя се оказа че не е тази за която я мислех). Тъй като нямам твърди доказателства, само предположения, ще гледам да не убивам когото и да било. Най-много да си поговоря с него... той няма как да не ми каже ако нещо става... А вече след това ще мисля какво ще правя с нея... най-много да я отпиша тотално и тва. Гадното за нея е че ще осъзнае че е загубила най-вярната си приятелка точно защото тя не е била такава...
    Пожелавам ти успех за да не я убиеш.Може би си по силна натура от мен аз съм склонна да я изкормя само заради приятелството ни.На него майната му.Добро решение си взела.В крайна сметка не си заслужава да трепеш нерви заради 2 души който си мислят че са по велики от теб,Никой не заслужава такова отношение.Така че смело напред говори с него и ако той е искрен и сподели че нещо става режи ги докато е време защото неприятностите после ще са в ПЪТИ по големи!Успех мила!
    Няма такова нещо. Не съм по-силна натура определено. В твоята ситуация бих ги изкормила и двамата. Просто при мен нищо не е сигурно още. Може да се окаже че цялата тази история е в главата ми... аз просто вързвам наблюденията си заедно... но нямам доказателства за нищо. Наистина най-доброто решение е да поговоря с него, защото с нея ще се скарам ако започна такъв разговор. Трябва да си изясня всичко и ако няма нищо, да спра да се тормозя за нищо и да я обвинявам без да е направила каквото и да било. Това би било нечестно, а аз не искам да е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си