Знам че на много от нас се е случвало да се скараме с някое момиче заради момче и това го разбирам. Но защо и с приятелки с които споделяме и се подкрепяме и тн... защо някои загърбват приятелството? Нима то НЕ Е по-важно от едно момче? ЗАЩО, щом би трябвало да сте най-добри приятелки??

Не го разбирам... не го приемам... и никога не съм го правила на моите най-добри приятелки, но ето че ме сполетя и не го разбирам просто!!!

Ох, хора, много ми е трудно. Плача по цял ден и не разбирам с какво съм заслужила това от най най най най-добрата си приятелка.
Тя знае че го обичам. НЕ, не преувеличавам. Беше любов от пръв поглед и за двамата... седяхме и се гледахме сякаш времето спря. Секундите се превърнаха в минути. Просто се изгубих в него и от тогава не ми излиза от главата. Той не е безразличен и го знам, и моята приятелка го знае.... вижда се, колкото и двамата да го прикриваме.

Пред мен той се прави че не я познава, тръгва да се запознава с нея всеки пък тя като е с мен. Нито й говори, нито я поглежда... тотален безинтерес, а е красавица... един мой приятел си изгуби ума по нея, но това няма значение.

Дали за това той и е станал фикс идея, не че му се сваля пред мен. Но тя ми се обажда в последно време за да ми каже какво бил правел с някаква си на някакво парти, на което тя уж не присъствала, но и се обадили да и кажат. Първо, нито познава повечето от компанията му... Второ, защо на нея ще и се обаждат. Това ме нарани много. Бях писала на статуса ми във facebook... знам какво правиш имам информатори... как може така да постъпваш с мен? А тя почна да прави някакви малки коментари през цялото време за него.

Днес последно ми каза "на него не му пука за тебе вече, повярвай ми." Нз, аз почвам да си мисля че тя иска това да е вярно... че го иска за себе си... само защото той не и обръщаше никакво внимание, а аз се кефех и все и го повтарях... ахаха. Все едно ако го накара да я хареса и да тръгнат ще и е трофей, че тя е нещо повече от мен... че ми е откраднала момчето. Но това не го очаквам от най-добрата си приятелка.

А той, последно като го видях не смееше да ме погледне, все едно е гузен за нещо... Говори с мен, а гледа пода... Но не мога да го повярвам, той ако не друго поне ме уважава страшно много и никога не би ме наранил...

Някои приятели мислят че си исмислям. И е напълно възможно, все пак нямам никакви доказателства че тя го "манипулира" или че тайно се срещат и тн. Да, той не ми е гадже, но тя знае за моите чувства към него. Другите ми приятели мислят че е напълно възможно

А смисъла на цялата тази супер дълга тема е да се оплача, за да ми олекне малко и да попитам тези които са постъпили така с тяхните приятелки... ЗАЩООООО???? какво ви е накарало да го направите? приятелката ви как разбра? Как реагира? И защо не сте уважавали приятелството си?
Чакам смислени отговори... и момчета могат да се изказват по темата. Благодаря