Първоначално написано от
FlashMX
Значи от този цвят на буквите на поста ти (жълти) ми изтекоха очите >.<.
по-скоро са оранжеви. Това е
жълто, а това
оранжево.... има разлика, а? Но все пак се извинявам.
Както и да е, благодаря за мненията ви. Просто най-малко го очаквах от нея... като сестра ми е, преживяли сме толкова много и сме си споделяли страшно много неща... но МОЕТО момче няма да си споделяме. Боли да си предаден от някой за който до онзи ден би дал живота си, понеже очакваш същото от тях... явно съм страшно заблудена.
Благодаря на Господ, че имам и други приятелки.... но до колко и те са такива не знам. Винаги ще има съмнение в мен, дори малко, но ще е там.
MartiSSima,
абсолютно права си... много би ме заболяло да ги гледам заедно. Но ако той се поддаде значи не е този за който го мислех. (както тя се оказа че не е тази за която я мислех). Тъй като нямам твърди доказателства, само предположения, ще гледам да не убивам когото и да било. Най-много да си поговоря с него... той няма как да не ми каже ако нещо става...

А вече след това ще мисля какво ще правя с нея... най-много да я отпиша тотално и тва. Гадното за нея е че ще осъзнае че е загубила най-вярната си приятелка точно защото тя не е била такава...
мirmark, интересна теория...
UnHappyy,
съгласна съм че момчетата са страшно добри приятели... имам много такива и е лесно да се споделя с тях... винаги ще те защитят и тн. После става интересно, като разбереш че те те приемат като нещо повече от приятел, но това е друга тема. Но също вярвам че има и такива момичета. Примерно останалите ми приятелки... явно без малко драма не може.
F_CK_all_I_need_is_U,
съгласна съм че истинско приятелство между момичета има. Аз също съм се отказвала от момче заради приятелка. Не ми беше приятно да ги гледам двамата и се отдръпах... въпреки че той искаше да се раздели с нея и да е с мен... аз просто не можеш да я нараня, въпреки че ми беше приятелка от скоро и не я познавах много добре.... просто по начина по който ми говореше за него, разбрах колко даржи на него и колко го обича.