Зaщо ли?!?!?!?!?!?!?Защото винаги покрай теб трябва да има някоя кучка която да съсипва всичко или да бъда по точна.Да минава от там където ти си минала, защото завижда, защото не може да понесе че ТИ можеш да го имаш а тя не.Чесно казано мотивирах се да пиша по тази тема защото аз имам един такъв изрод покрай мен и се заби с бившия ми за който 2 години какво ли не направих.Както и да е, сега тя спи в моето легло, целува моето момче, вози се до него и общо взето това стана защото аз го позволих.Не прави моята грешка разкарай я докато е време и си ограничи контактите с нея защото повярвай ми скоро може да ги гледаш двамата как се целуват и обичат а от това най боли, че приятелка е забила нож и то не в гърба ти а в СЪРЦЕТО ТИ!С нейния "коршум" трепи 2 зайчета, теб от пътя си разкарва, и печели него.Замисли се....Много е неприятно и го разбирам не на 100% а на 94325437856847687% ако има такива....Разкарай я че аз ще дойда и ще я убия!!!
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.С - И още нещо аз на ХОРАТА не вярвам...Вярвай на себе си и това което виждаш и чувстваш.Хората си говорят и ще продължават и най - добре говори с него а той иска да е с нея бии му шута и го пращай да спи не е единствения на тая земя!