Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Цитирай Първоначално написано от UnHappyy
има истинско приятелсто между момичета докато не се появи някое момче което и двете да харесват...т.е. НЯМА истиско приятелство...момчетата са си 1000 пъти по. добри приятели .Между 2 момичета винаги ще има съревнувание ..я за някое момче ..или просто коя е по-хубава и тъй..аз като момиче не съм на тоя принцип,дори съм се отказвала от момче заради "приятелка " ...ама не очаквай някой да ти благодари за такава постъпка , при 1-ва възможност все пак биха те преебали..! :P

Относно коментара ти - съжалявам за теб и за това,че не си успяла да срещнеш истински приятелки в живота си,но тфа,че ти не си,не значи,че другите не са. Говори само за себе си и твоите приятелки.
Миналото лято аз и най-добрата ми фр бяхме луди по едно момче много дълго,след време казвахме дори,че го обичаме.Той ни беше адски добър приятел,а за мен тогава беше истинската любов.С моята приятелка си обещахме,че никога няма да се скараме зарди него и няма да му признаваме чувствата си,за да не си разваляме отношенията с него.Аз знаех,че той харесва мен,както и той знаеше,че го харесвам,но никой от двама ни не направи нищо,зарди обстоятелствата...След година казах на приятелката си,че той е харесвал мен и че не съм и го казала по-рано,за да не я нараня.Тя още обича това момче,а аз още продължавам да си мисля какво ли би станало,ако бяхме тръгнали... И въпреки това,предпочитам приятелката си пред него и се радвам,че дори това момче(което и за двете ни значеше много) не ни раздели.
П.С.Не съм го виждала вече близо година,щото живее в Гърция
Таа,по темата,истинско приятелство между момичета има!

то е ясно ,че има изключения ..трябва ли всеки път да се казва ?! мисля че се подразбира ...всъщност имам поне 3 приятелки които за нищо ама наистина нищо не биха ме предали...но съотношението към тея които са фр ама не е сиг е доста по.малко ..така чее да ут0чня имах предвид повечето случаи биха те предали