Цитирай Първоначално написано от MartiSSima
Цитирай Първоначално написано от stop_looking_at_me
MartiSSima,
абсолютно права си... много би ме заболяло да ги гледам заедно. Но ако той се поддаде значи не е този за който го мислех. (както тя се оказа че не е тази за която я мислех). Тъй като нямам твърди доказателства, само предположения, ще гледам да не убивам когото и да било. Най-много да си поговоря с него... той няма как да не ми каже ако нещо става... А вече след това ще мисля какво ще правя с нея... най-много да я отпиша тотално и тва. Гадното за нея е че ще осъзнае че е загубила най-вярната си приятелка точно защото тя не е била такава...
Пожелавам ти успех за да не я убиеш.Може би си по силна натура от мен аз съм склонна да я изкормя само заради приятелството ни.На него майната му.Добро решение си взела.В крайна сметка не си заслужава да трепеш нерви заради 2 души който си мислят че са по велики от теб,Никой не заслужава такова отношение.Така че смело напред говори с него и ако той е искрен и сподели че нещо става режи ги докато е време защото неприятностите после ще са в ПЪТИ по големи!Успех мила!
Няма такова нещо. Не съм по-силна натура определено. В твоята ситуация бих ги изкормила и двамата. Просто при мен нищо не е сигурно още. Може да се окаже че цялата тази история е в главата ми... аз просто вързвам наблюденията си заедно... но нямам доказателства за нищо. Наистина най-доброто решение е да поговоря с него, защото с нея ще се скарам ако започна такъв разговор. Трябва да си изясня всичко и ако няма нищо, да спра да се тормозя за нищо и да я обвинявам без да е направила каквото и да било. Това би било нечестно, а аз не искам да е така.