.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    TaM..

Слу4вало ли ви си е ?

Искам да попитам , дали на някого от вас му се е слу4вало да сънува сънища със хора ,които сте харесвали преди време....например ...има едно моми4е ,което харесвам от 2г...от 6 месеца съм прекъснал всякакъв контакт с нея...ала така и не ми излиза от главата...и тука за 1 седмица ве4е 2 пъти я сънувам...сънувам как просто си стоим или се разховдаме и си говорим...тя винаги ме пита дали съм и обиден за нещо(тя всяка седмица идва в моето даскало...беше от стария ми клас..а аз и казвам само едно хладно здрасти)....Та на вас слу4вало ли ви се е нещо подобно или...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не , на мен не ми се е случвало такова нещо защото не съм тъп , ако бях на твоето място щях да я потарся а не да си мъча акъла със сънища
    Прав си

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Случвало ми се е и е нормално,след като не можеш да осъществиш никакъв друг контакт с нея .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз сънувам дори хора които не познавам лично и не поддържаме кой знае какъв контакт ти ми говориш за някой който съм харесвала...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не ми се е случвало,но мисля че е нормално след като я харесваш толкова време.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Я помисли дали ако на някой от тук му се е случвало... Какво ще направиш? Има ли някакво значение????
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Сънищата са това което твоето подсъзнание е запаметило,всичко идва от там.
    В такъв случай е нормално да сануваш какво ли не.

Голям фен Аватара на beb4yy
    не , на мен не ми се е случвало такова нещо защото не съм тъп , ако бях на твоето място щях да я потарся а не да си мъча акъла със сънища
    за пръв път съгласна с този потребител +1

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не съм имала такива сънища или поне не ги помня!

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Да я сънуваш е същото като да водиш въображаем разговор с нея. Що за въпрос
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

М да случвало ми се е. Нещата не винаги са такива каквито ги мислим. Там в подкорието спомените седят - хубави, лоши - и понякога излизат на яве , я в сън я в спомен. Ако означават нещо за теб това е друго.

Сънувам най-различни неща. xD Често сънувам обекта на желанието си и мисля, че е нормално. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

+10 000 Много правилно казано, ЕВАЛА!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    +847585969
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Долината На Идиотщината
    Случвало ми се е.

оо,да
    като се замисля това са ми любимите сънища ... като се събудя ми е хубаво , после осъзнавам че съня ми е само сън и ми става малко гадно .. но кво да се прави

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Мдам, често се случва да сънувам хора, които не съм виждала отдавна... Но това е може би защото през деня (може и за секунда да е било) да съм се сетила за въпросния човек или да съм видяла нещо, което косвено да свържа с него... Нали казват, че докато спиш, мозъкът ти си преговаря случилото се през деня и си отговаря на въпросите, на които не си успял да си отговориш денем... А дали е така наистина, кой знае...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си