Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
Мохамед, влизам във всяко едно положение!
Не можеш да си представиш когато нямаш възможност какъв ад би било за едно дете. Понякога "родителите" са страшни боклуци и е по-добре детето въобще да не ги познава!
За кое да нямам възможност? Ако е за това, което си мисля - Да, мога. Напротив, детето задължително трябва да познава "родителите" си и да знае какви хлебарки са, за да не се чуди след време кои са били или защо е било изоставено. Но не детето е виновно, че "родителите" му са такива, и не то е виновно, че заради личните им потребности, може да не се появи на бял свят!

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
Страшно си противоречиш, хем те са боклуците, хем настояваш детето да стои при тях и да си помеат отговорността. Какво дете мислиш, че ще отгледат, ако въобще го отгледат, а?
Май не ме разбра правилно. Те са задължени да полагат някаква грижа за него, дали са добри, лоши или средни, те са длъжни. И както казах, не то е виновно, че те са такива, това не значи, че не трябва да види бял свят. Щом ще се чукаш, щом можеш да искаш, ще си носиш отговорностите, също ще даваш. Аз не настоявам да стои при тях, това не значи, че трябва да го заличат още преди да е излезнало отнякъде си. Пак ми прочети мненията и вникни в тях.