- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Кога мислите да имате бебе?
Не е въпросът до смяната на памперси. Като си на 15-16, си казваш, "ще завърша средно, ще кандидатствам, като стана висшист, ще си намеря добре платена работа и ще създам семейство". За съжаление, обаче, нещата не се случват точно така. От друга страна, може да не се чувстваш готов, най-малкото защото 15-годишното хлапе едва ли осъзнава каква отговорност е това. На следващо място може да имаш съмнения относно това дали сегашният партньор би споделил подобна отговорност.Май повечето се отказват от "сега-то" :Д Като си на 15 е лесно да викаш "на 23". Ама като станеш на 23 и не ти се сменят памперси още..Първоначално написано от desssy
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
след 23![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Когато съм завършила висше,имам съпруг,стабилна работа и собствени финанси да отглеждам бебок..
Believe in yourself.
Може би 23-26г. ми се струва най-добре.Но когато дойде.. ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
п0 принцип когато дойде... то не питааз ще ставам скоро на 21 и ако дойде доре дошло няма да го върна
![]()
Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...
на 27 съм и вече имам едно :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
еми
дано в следващите 10 години да не ми се налага да влизам в този раздел
![]()
![]()
![]()
Планували сме го в близките две години да се случи, но и по-рано да е-добре е дошло.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Абе то не става така с планове,но много бих искала(разбира се,дай Боже да създам хубаво семейство) да родя поне първото си дете до навършване на 30 години.Родителите ми са ме родили дооста късно,а аз не искам да правя това.
Аз пък вечно бързам![]()
В момента имам сериозен приятел от доста време и ако отношенията ни са все така добри не бих се поколебала да кажа,че ако наистина той е човека за мен (засега така си мисля,но кой знае) бих завършила и колкото се може по-скоро бих изградила семейство с него![]()
Мисля си някъде към 28-29 ама да видим ...обаче все се чудя какво е усещането да знаеш,че в теб расте едно малко човече![]()
Над 25
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Предварителната ми нагласа ееее.. над 30Ако ми се прииска преди това - здраве да е..
![]()
![]()
До 30-тата си годишнина,да се устроя и тн.![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
вече искам, но ....(без коментар). Следващият път ще се постарая да запазя детето.... до 30 ще е , за да имам време да родя и второ...Големи сметки правя и накрая ще си остана с едно тцтцттц.....
![]()
искам първото ми дете да се роди когато съм на 18, искам да има млада майка и да се гордее с нея, че ще е по-млада от другите![]()
![]()