.

Виж резултатите на анкетата: Кога планирате да имате бебе?

Гласували
541. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • докато стана на 20 г.

27 4,99%
  • докато стана на 23 г.

123 22,74%
  • докато стана на 27 г.

204 37,71%
  • до 30-тата си година

98 18,11%
  • над 30-та си година

32 5,91%
  • никога

33 6,10%
  • въобще не съм се замисляла и не ме занимавай с глупости, сега купонясвам

24 4,44%
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 286
    Според мен до към 27-30 е идеалнат възраст всеки да си има бебе.И аз лично тогава мисля с моята приятелка тогава да си направим първото бебче.

Да си взема изпитите, да се изнесем да живеем заедно с приятеля ми, да видим как се справяме и тогава вече ще го измислим

Град
    Near To Hell
    емии 23-25 някаде
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

не искам да си слагам кога преди какво или след какво.
    когато стане.
    ще се боря за детето си и ще го пазя.
    ще дам каквото мога за момента.
    защото, колкото и да си готов и обезпечен, никога не е късно всичко това да ти бъде отнето.
    истинската отговорност е не да нямаш деца, а да гледаш тези, които имаш.
    за мен.

Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Над 30 ...

Повече от фен Аватара на VeSna
    Когато навърша 20 бебето ми ще навърши 2 месеца Не бяхме готови за дете (или поне така мислехме) сега сме женени, ще си купуваме жилище, всички се радват, помагат ни, ние се разбираме, уважаваме.Сигурен доход в тая държава?! Трудно ми е да си го представя... Но за бебо пари ще има

Град
    Градът на скучаещите милионери
    20-23 год
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мисля да се създам първо мене си , като личност !
    Може да си родя едно момченце в ранна възраст около 23 , да има нещо което да радва деня ми !
    Но на първо място слагам мечтите и целите си , както написах вече да създам себе си , да изградя професия и след това са следващите 3
    Едно момиче в по - късен етап и когато и двамата пораснат , 2 момченца близначета да има кой да си е при мен , когато поостарея !
    И същевременно да си имат кака и батко .. Това е така съм го планирала , така го искам !
    Преди това ще създам обаче среда и условия за добър живот както на тях така и на самата мене !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на Infinity
    Когато дойде.. Ако зависи от мен..може би 26-28
    To infinity and beyond.

някакси е тъпо да се бракуваш на примерно 20 години .. че то тогава г/д ти започва целия живот .. мм ... аз съм на етаж 3 май .. най-добре да си се омъжа на г/д 23 години .. хем ще съм си потрошила главата .. хем ще съм си поживала и със въпросния момък и на г/д 25-27 сигурно и децата ше дойдат .. ама искам 2 .. ако се паднат близнаци ше си остана с 1 раждане ако е самичко след 2-3-4 години и още едничко

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Мисля да се създам първо мене си , като личност !
    Може да си родя едно момченце в ранна възраст около 23 , да има нещо което да радва деня ми !
    Но на първо място слагам мечтите и целите си , както написах вече да създам себе си , да изградя професия и след това са следващите 3
    Едно момиче в по - късен етап и когато и двамата пораснат , 2 момченца близначета да има кой да си е при мен , когато поостарея !
    И същевременно да си имат кака и батко .. Това е така съм го планирала , така го искам !
    Преди това ще създам обаче среда и условия за добър живот както на тях така и на самата мене !
    Е, ти нали не смяташ, че те ще ти се появят на сън и ще те питат по ред на номерата: какъв пол да са и колко по-точно да се родят на една дата?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    последния отговор

Не знам... Ама над 25 сигурно.

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Когато навърша 20 бебето ми ще навърши 2 месеца Не бяхме готови за дете (или поне така мислехме) сега сме женени, ще си купуваме жилище, всички се радват, помагат ни, ние се разбираме, уважаваме.Сигурен доход в тая държава?! Трудно ми е да си го представя... Но за бебо пари ще има
    Пълна идилия, чак ми иде да ти се зарадвам, но като знам какво те чака скоро... а, здрасти, помниш ли ме?

аз искам да си родя дете към 21.
    Все ще се намери начин да го гледаме.
    даже нямам търпение до тогава.
    So if you're pissed like me
    Bitches, here's what you gotta do
    Put your middle fingers up in the air
    Go on and say "Fuck you!"

www.myspace.com/panda_massacre

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Мм аз съм малка още,ноо като се замисля..
    може би към 23-25

Град
    На стадиона за бягане.
    Към 26 евентуално.
    Running is my drug and I am overdosed ..

след 27 ... искам да си поживея повечее ...

Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Лично аз бих искала да родя някъде към 27-28
    +1
    El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS

Цитирай Първоначално написано от naN
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Лично аз бих искала да родя някъде към 27-28
    +1

+++++
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

23-25 трябва да съм родила вече първото бебче
    28-30 второто бебче
    32-34 третото бебче
    Аз така съм ги планирала пък да видим дали така ще стане.

На мен след малко по-малко от 1 година ми предстои сватба, затова да се надяваме някъде към 19/20 годишна възраст и бебче.
    Приятеля ми е адски грижовен човек и много желае бебче и да се надяваме, че ще е добър баща. Живеем от 4 месеца заедно и всичко е перфектно. Радвам се, че разполагам с всички средства за едно подобно начинание (лични средства ,а не на родителите ми) и нищо не би му липсвало на това дете.
    Отностно за хората, които казват, че искат да си поживеят-представям си децата им...дискотеки, чалга..не благодаря. Човек може да си живее прекрасно и с децата и да купонясват заедно. Майка ми ме е родила на 17 годишна възраст и сега сме като сестри. Носим си дрехите, ходим да купонясваме заедно(всичко е същото). За мен е по-добре по-рано човек да роди , за да има общ език с детето си от колкото да роди на 30 години и когато детето му влезе в пубертета родителите му вече да са баба и дядо и да не могат да разговарят. Това може много да ощети детето. От както се помня съм се грижила за едно момче и то е научило всичко от мен, а от както бях на 8 години ми се наложи да се грижа за две бебета близнаци (въпреки че не бяха мой деца ги имах като такива). Е какво имах едно прекрасно детство, за което като спомена на някой всички ми завиждат. Само приятели около мен, патувания из целия свят, стотици животни у нас (имам голяма къща с 2 двора) в Лозенец. Баща ми е най известния змиар в българия и също така зоолог. Отглеждаме си на двора 2 сиамски крокодила ( в клетки де) , кралски питони, дългоопашати змии, костенурки, питомни порове, фазани, токачки, лисици, сови, таралежи, папагали "Жако" 2 Арабски коня(не в къщи, а в базата в Железница) и тн. Детството ми беше уникално интересно. Знам повече, за животнито от който и да е учител по биология.
    Всеки ден докато близнаците бяха малки съм се грижила за тях, хранила съм ги, извеждала съм ги в парка и тн...на 2 годишна възраст можеха да четат, на 3 годишна възраст знаеха повече за компютрите от един преподавател по информатика, на 5 годишна възраст печелеха всички турнири по тенис в страната... сега на 8 години ходят на турнири сами из Америка. Заедно сме обиколили целия свят. Научила съм ги на всичко, което знам. За мен не е новмално деца на 8 годишна възраст да могат да говорят свободно български, английски, немски и испански. Смятам, че не съм ги ощетила и съм им дала всичко необходимо.
    Ако някой ден имам собствени деца без значение от възрастта ми мисля, че ще се справя не по зле от колкото с предишните момчета.
    Почнах да работя когато бях на 9 години. Започнах от фирмата на майка ми, която ми даде начален старт. Отговарях преидимно за съдържанието на уеб сайта им и дизайна. На следващата година смених училището. Новата ми директорка забеляза, че имам талант и правя това с желание. Назначи ме да създам и да потдържам новия сайт на училището. Тя разказа за мен на много хора и това изигра роля на голяма реклама. В момента получавам много поръчки от различни издателства и компании. Сама си печеля парите (получавам м/у 29,000 и 39,000 долара месечно предимно като графичен дизайнер, изработвам темплейти, рекламни флаш банери, занимавам се с програмиране, изработване на етикети и тн.) Ако искам и 10 деца мога да имам и пак няма да ги лиша от нищо.
    -Това е един много добър пример, че ако искаш нещо нищо не може да те спре. Нито възраст нито конкуренция. Изисква се само желание и упоритост.

към 24-25
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Около 25-26... не искам да тичам на лекции и после вкъщи при децата и да не успявам да им дам нужното внимание! Но знае ли се какво ми е предначертала съдбата Когато и да е - все ще се радвам (Освен, ако не е под 20 )
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си