.

Виж резултатите на анкетата: Кога планирате да имате бебе?

Гласували
541. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • докато стана на 20 г.

27 4,99%
  • докато стана на 23 г.

123 22,74%
  • докато стана на 27 г.

204 37,71%
  • до 30-тата си година

98 18,11%
  • над 30-та си година

32 5,91%
  • никога

33 6,10%
  • въобще не съм се замисляла и не ме занимавай с глупости, сега купонясвам

24 4,44%
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 286
    след 23,някъде около 24-25

Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!

Мисля до 27 или 30, защото нататък вече не е много добре според мен..
    Но човек никога не знае какво му готви съдбата
    Изключително се възхищавам на майки, които са родили преди 20 годишна възраст и са въпреки това са отгледали прекрасни деца!
    Но все пак, не искам да ми се случва

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    22 - 26
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен
    Гласувах за "докато стана на 27 г." Нямам търпение да завърша висше и да си имам семейство Ех, мечтииии
    nicolepcd

Минимум на 25, само дето няма такъв отговор.

Град
    Враца
    Ми като майка се виждам почти веднага след като завърша училище Не съм умряла за студентски живот, висшето криво-ляво ще се изкара. Поне знаеш за какво правиш всичко тва, учиш, имаш стимул да се развиваш и т.н. Не разбирам хората, които отлагат и отлагат... завършват висше, започват работа, развиват се, стигат върха... и въобще не забелязват колко празен, сив им е живота, всъщност...
    еlsy

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    След 30г . Въпреки рисковете, и въпреки, че ще бъда "стара" мама. Искам първо да завърша желаното образование , да си купя собствено жилище и тогава.
    Живи и здрави , никой не знае кога ще го застигне.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    nicolepcd, понякога образованието и кариерата не е цел, а средство. Аз съм с 2 висши, а сега карам докторантура. Работила съм също. Да не мислиш, че много ми се учи още 3 години (вече 18 правя това), че ми се пише дисертация, че ми се бачка от 7 сутринта до 9 вечерта (така са часовете във ВУЗ-а), ама искам да имам ценз и кариера, за да имам пари. Не да работя като продавачка/сервитьорка за минималната, а да имам прилични и стабилни доходи, за да мога да осигуря всичко на бъдещите си деца. Не искам да изнемогваме, да работим на по 2-3 места и пак да не може да се издържаме, да не намираме време за семейството си...Не е добре кариерата да се превръща в самоцел заради самата кариера, но квалификацията е трамплин към по-добър живот. Аз искам да сме спокойни и сигурни, а чак тогава да имаме дете. Изобщо не се възхищавам на младите и непълнолетни майки, които не са съумяли да постигнат повече от това да са домакини и сервитьорки. Виж, малкото, които са успели да се развиват и в двете посоки, са за възхищение.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Дете искам да имам до 2-3 години . Сигурна съм в мен и приятеля ми ,че решим ли ще можем да му осигурим нормален и даже повече от нормален живот , без да са ни нужни 2000000 висши и т.н. . Да добавя също ,че няма гаранции в този живот. Дали ще имаме време за семейството като станем родители на 30-35-40 не е гаранция ,че ще се отрази на детето по- благоприятно .Или ако станем млади родители и работия като сервитьорка(примерно) , то ще пропадне едва ли не , защото няма да имаме време за него (което пак не е сигурно). Не всичко зависи от родителите. И 24 часа да сме залепени за децата , излязат ли на вън всичко зависи от тях да не станат пълни боклуци . Тук е вярно ,че възпитанието играе голяма работа , но не изцяло .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Anfield Road
    Живот и здраве, ще изчакам да стана поне на 25 и да съм сигурен с жената до себе си.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Отговорих с "никога". Нямам намерение да имам деца, поне не биологични. Ако някога ме споходи майчиният инстикт, който за момента напълно липсва, вероятно ще си променя мнението.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не съм мислила за точно определена възраст. По принцип не искам и деца много, много. Но задължително бих желала да имам поне някакво висше образование. Макар, че след 20-те установиш ли се с 1 постоянен партньор шансът да стане "фала" е доста голям, от личен опит го знам и аз така съм се появила. Но е едно да си на 21-22 и да забременееш друго е на 16. Майка ми ме е родила на 14, след 8 е дена е станала на 25. После още 3 години е учила и успявала и мен да гледа и да си завърши висшето с магистър. А никога не съм имала спомени да сме били истински бедни и да не сме имали пари за хляб, напротив като бях малка постоянно бяхме по морета и по планини. Така, че го смятам за напълно възможно това нещо и, че не е необходимо да чакаш да станеш на 35, за да забременееш за първи път.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не съм си поставяла някакви граници, но предпочитам да бъде планирано.

хахах с тези висшета... ако всеки с висше автоматично получаваше добра работа ехее.. РОЗОВО!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    В пространството
    Като че ли между 25 и 30 е най-добрата възраст Ще съм се изучила вече, най-вероятно ще имам хубава работа и ще мога да издържам, както себе си така и едно бебче.

Гласувах до 27-мата година, но по-общо казано вероятно някъде между 25 и 30. Предпочитам да стане след като съм завършила университета и съм си стъпила що-годе стабилно на краката. Но то като дойде, не пита ... Ако се случи по-рано, няма да съжалявам.

След като получа нужното образование и стана жена, която сама може да се грижи за себе си. И разбира се, след брака.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Все още ми е рано за бебе,но смятам да е към 27 и да имам брак. Иначе след 30-тата година ще е вече по-трудно на една жена да забременее.
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Супер фен
    На 20 съм и съм в 5-месец.

След няколко години..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Не се сещам дали преди съм писала тук.
    Иначе мисля между 22-3 - 26-7
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

аз си имам прекрасна ''грешка'' и съм на 16 и половина за друго мисля да почакам малко

На 21 г. съм и мисля да не е по-късно от 24-25г. След като завърша образованието си и си уредя живота.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

[/quote]

На 23, ама се отказах от сега-то ще изчакам още поне година-2 [/quote]

Май повечето се отказват от "сега-то" :Д Като си на 15 е лесно да викаш "на 23". Ама като станеш на 23 и не ти се сменят памперси още..

аз съм на 19 г имам си сериозен риятел вече 1 г и 3 мес. сме заедно и знам ли когато ми е писано да си имам бебенце ще го приема с радост

Ами още от малка искам да имам бебе Обожавам бебета, такива мънички... особено пръстчетата им, носленцата и всичкоо... Бих приела бебенце по всяко едно време, но само да е след 12ти клас. По-добре да започвам да раждам дечицата на 20 и до 30 да родя например трички, с малка разлика в годините, а не както сегашните мами да раждат първо на над 30 То и затва всяка втора ражда със секцио.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си