.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Информация за подарък

Здравейте на всички тийнове
    Значи решил съм да зарадвам момичето хоето харесвам и вече постепенно започвам да обичам. От три седмици може да се каже, че "усещам" че и тя изпитва чувтва към мен.
    Та да не се отплесвам. Решил съм сега освен нали роза и т.н. искам да и подаря нещо като медальон - под формата на сърце или нещо подобно, в което има възможност да се сложи снимка.
    Искам да ви попитам къде в София евентуално може да се закупи такова нещо, понеже аз съм от друг град, а тук няма такива работи, но имам човек който ще го вземе ако успея да разбера къде има такива неща.
    Ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне с тази ценна за мен информация и ако е виждал или знае също да ми даде и някакви ориентировъчни цени.

KillSwitchEngage,
    да - за тези рози знам и че има такива големи бокети, и това ще е едно от нещата които искам да и подаря, но съм се насочил и за такова като медальон или някакво сърчиче, а отзад искам да се гравира нещо..
    можеби искам малко много, но наистина имам доста силни чувства към нея и искам да я зарадвам истински, а и не сме излизали от доста време и само в училище се виждаме и в скайп.

Цитирай Първоначално написано от xpici
    на илиянци
    говоря сериозно, а искам и да е нещо хубаво

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    на илиянци
    говоря сериозно, а искам и да е нещо хубаво

и аз ти говоря сериозно, хах.. там доколкото знам има всичко което искаш хаха макарче не съм ходила от 5години сиг.
    Иначе такива сърца а у рядко срещам , може да има някъде в подлеза на ЦУМ при пиротска, като съм минавала от там съм виждала доста такива с разни джунджурийки обиколи и ще намериш
    И ще се получи добре, рози и това сърчице ;p, пък и ако не намериш такова, има и др хубави сърчица хихи.
    Аз например вчера си харесах в mall едно герданче имаше и гривна със сърчице бяха мн сладки хихихи

white sensation

xpici,
    мерси за информацията не съм от София /горе го споменах/ но имам човек който ако се намери нещо ще го вземе и ще праша по Еконт
    А да, има и такива пак различни сърчица, но аз исках нещо малко по-голямо за да може да се гравира нещо отзад, но ако не може да се намери това ще е, няма какво да се прави

Ако някой се сети за нещо, че някъде има и т.н. да пише

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    xpici,
    мерси за информацията не съм от София /горе го споменах/ но имам човек който ако се намери нещо ще го вземе и ще праша по Еконт
    А да, има и такива пак различни сърчица, но аз исках нещо малко по-голямо за да може да се гравира нещо отзад, но ако не може да се намери това ще е, няма какво да се прави

Ако някой се сети за нещо, че някъде има и т.н. да пише
    аа е съжалявам явно съм пропуснала да го прочета .. ем ела до София какво толкоз :P
    "Искам да ви попитам къде в София" затова реших че си от София
    Купи и фоторамка, ама не знам дали има във форма на сърце , ама са много яки

white sensation

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би в някой бижутериен магазин, но не съм от София и не мога да ти кажа къде точно ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си