- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кой ви подстригва?
на вризьор![]()
Фризьор, ма веднъж си бях на селото, а там ако ида да ме подстригват, ще ме подстрижат като овцаТа реших сама да резна тук-там... и после като се прибрах и отидох на фризьор и тя ми вика: "Да не си се подстригвала сама"
Викам й: Ми да
![]()
Иначе като се изкъпя и си направя плитка
и тва отдолу, където остане го клъцвам половината
![]()
![]()
еlsy![]()
Ооо определено на фризиор.. Сама немога..страх ме е![]()
Ture FriendShipis Seen Thru The Heart. Not Thru The EyEs ...
+1 :PПървоначално написано от Sissy90
Make Some Noise ... ;]]]
еми до 6годишна мама ме подстригваше и добре се справяше, после една братовчедка на мама, беше си фризиорка де, и сега вече ходя при мойта фризиорка от 3 год.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
i az ponqkoga sama se podstrugvam za6toto kato kaga na friziorkata da me podstrige malko tq mi rufa cqlata kosa a puk i az dosta uspe6no se spravqm taka 4eПървоначално написано от chrison
Фризьор, естествено!![]()
Frizior! No za boqdisvaneto-muja mi me boqdisva.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Фризьор![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Фризьор![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
И аз така.Първоначално написано от leidymimi
![]()
О вече не правя грешката да се подстригвам сама!Последния път като го направих трябваше после да ми орежат половината коса за да заприлича на нещо
И сега при фризьор си ходя! =]
аз вече не се постригвам.пускам си дълга коса...дано да порасне по-бързо![]()
като искам нещо по-различно или повечко да клъцна отиван на фризьор, иначе сама за краищата![]()
аз си ходя на фризиор мн ясно ... ако някой ми подстригва косата,това ще е професионист![]()
ми ходя на фриз. мн ясн0 а ти щом си се хар. кат0 се подстригваш и сама .. Бр .. сам0 тка..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Попринцип на фризьор ..обаче имало случаи в които аз съм се стригала сама ;]] :д
последния път ме пострига на мама една колежка (завършила е за фризьорство) и много хубаво се получи :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.