.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Сърцето на.....

Пиянска нощ

S edno momche ot bivshiq mi klas zapochnahme da si pishem po skype ot okolo sedmica.Toi mi prizna che togava si me e haresval i mi namekna che i sega prodaljava.Vsichko varveshe idealno.Vchera beshe sabiraneto s segashniq mi klas i az go pitah dali iska da doide s mene i toi se saglasi.Vsichko varveshe idealno dokato ne se razbra che negovata nai-dobra fr sashto si go haresva i tq pochna mn da ni se buta i az pomolih edna moq sauchenichka da q razkara.Sled okolo 30 min moita sauchenichka me vikna i mi kaza che ne moje da q udarji i che momicheto samo i povtaralo che nie dvamata q draznim mnogo i ne razbira kakvo pravim.I tq doide pri nas toi i namekna da se mahne i tq se mahna ostanahme si pak samo az i toi dokato ne mi zvanna gsm i mi se nalagashe da si tragna gushnah go i mu kazah che trqbva da stavam i toi pochna da me ubejdava da ostana che samo zaradi mene e doshal.I az pak mu obqsnih che ne moga da ostana toi si ostavi vsichko tam na masata za da doide da me izprati.Kaza mi che mu e bilo mnogo hubavo i iska pak da izleznem.Posle toi se varnal tam i se napil mnogo qko pochnal da se celuva s edna moq sauchenichka i posle i vikal che ako sam bila ostana shtel da mi kaje vsichko. Sutrinta kato mi kazaha ne znaeh kak da reagiram i sega neznam molq vi kajete mi kakvo da prava ?

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Като само заради теб е отишъл защо тогава се е върнал и е останал..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Алкохола не прощава на никой така че не се очудвай на това, което е направил. Може наистина да си те харесва, но в следствие на поетото количество алкохол се е позабравил... Поговорете си звамата. Изяснете се кой какво чувства и дали ще ви бъде заедно. А колкото до най-добрата му приятелка - след като поговориш с момчето и ако вече си сигурна, че те харесва - тогава се бори за него и не й се давай...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    а от къде пък си сигурна че не са те излъгали за него ,не ти ли е минавало през ума че може да се опитват да ви разделят

Град
    Сърцето на.....
    Qko sam obarkana vie ako behte na moe mesto kakvo shtehte da napravite sega ?

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Gorna_banq
    Qko sam obarkana vie ako behte na moe mesto kakvo shtehte da napravite sega ?
    нали ти казах първо се убеди дали всичко казано ти е истина и след това поговори с въпросния човек

Град
    Стара Загора
    щях да се напия
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Алкохола и висшето образование не прощават на нокого. Според мен не е станало нищо непоправимо. Срешнете се и си поговорете. Може би от мъка да се е напил , другата да използвала този момент. Не го обвинявай докато не разбереш и неговата гледна точка.

Според мен постъпката му не е толкова лоша... Не го защитавам, де, след като има чувства към теб не е трябвало да постъпва така, но станалото - станало... Поговори наистина с него и прецени имате ли бъдеще или не и най-важното - ще можеш ли да му имаш доверие да го пускаш да ходи сам по купони...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен постъпката му не е толкова лоша... Не го защитавам, де, след като има чувства към теб не е трябвало да постъпва така, но станалото - станало... Поговори наистина с него и прецени имате ли бъдеще или не и най-важното - ще можеш ли да му имаш доверие да го пускаш да ходи сам по купони...
    +1

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Сърцето на.....
    Naistina sega kato pogovorihme toi uj sajalqva mnogo i veche sme zaedno Iskam samo da vi bladogarq che otkliknahte tolkova barzo ako ne bqhte vie nikoga nqmash eda go izslusham.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    мъж като се напиеи всяка жена за него става Преслава да го еа
    хаха,тоя с Фафлите е от мойто даскало
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Цитирай Първоначално написано от Gorna_banq
    Naistina sega kato pogovorihme toi uj sajalqva mnogo i veche sme zaedno Iskam samo da vi bladogarq che otkliknahte tolkova barzo ako ne bqhte vie nikoga nqmash eda go izslusham.
    И да почерпиш ей !! Кога ше се напием ?!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Ебахти колкото повече чета за такива раоти викам си че трябва да тръгна с някой пък ма мързи

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Аз пък мисля че не отишъл само заради тебАко беше отишал заради теб след тва веднага щеше да си тръгне и да не се целува с таз твоя съученичка?!
    П.С. От каде знаеш,че не те будалкат само за да ти стане гадно?!

Град
    Долината На Идиотщината
    Увери се,че наистина се е случило така-може би наистина се опитват да ви разделят..а ако не е така,а той наистина го е направил е пълна отрепка и не схващам смисъла да ти казва,че те харесва да искаш да останеш и като си тръгнеш веднага да почне да се натиска с друга..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си